Hanzesloep 5,80

Terug
Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80Hanzesloep 5,80

€ 8.950 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 2009
 • Lengte 5.8 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

2¼ jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 37 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Hanzesloep 5,80

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Hanzesloep
 • Model:5,80
 • Scheepsnaam:Windvoorn
 • Motorisatie:Honda 4 takt 2 cilinder buitenboordmotor met 15PK, elektrische start en 2 x externe tank.
 • Categorie:Sloep
 • Bouwjaar:2009
 • Laatste refit:2017
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Weekends op het water
 • Lengte:5.8 m
 • Breedte:2.2 m
 • Diepgang:55 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:100 cm
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 8.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Honda 4 takt 2 cilinder buitenboordmotor met 15PK, elektrische start en 2 x externe tank.. Een echte eyecatcher, dat is deze Hanzesloep 580. Een fraaie lijn en een oceaan aan binnenruimte, prima staat met veel slimme details. Een plaatje!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Zoek jij een sloep die net even anders is, net even mooier, net even slimmer en vooral net even goedkoper...... want prijs doet er natuurlijk wel toe. Deze Hanzesloep 850 mag voor een hele lage prijs naar een nieuwe eigenaar, slechts € 8.950,- voor een schip uit 2009 dat eigenlijk als nieuw is! Interessant? Lees verder.

  Deze Hanzesloep 580 is een echte eyecatcher op het water. De sloep heeft een fraaie lijn die door zijn steilsteven extra benadrukt wordt. De opgezette railing, de strak gesneden kap, het maakt van de 'Windvoorn' (want zo heet ze) een fraaie verschijning op het water. Er wordt aan de huidige (eerste) eigenaar vaak gevraagd, 'wat heb jij voor iets moois?'.

   

  Dat deze Hanzesloep 580 er goed uitziet heb je al wel in de gaten. Dit stalen schip is door Kornaat Yachtdesign ontworpen en gebouwd door de Zeevaartschool in Harlingen. De fraaie afbouw is door de huidige eigenaar zelf gedaan die alleen de beste materialen heeft gebruikt. Alle kikkers, bolders etc. van RVS (schitterend), de vloeren en het houtwerk van massief dik eiken (nog schitterender) en technisch meer dan 100 punten (dat is wel het allerschitterendst). Alle tekeningen en rekeningen voor de materialen zijn aanwezig. Dit schip is echt als nieuw, zeer fraai.

   

  Wat er allemaal op en bij zit:

  - goede strak gesneden tent die in delen is op te zetten

  - dubbele benzinetank

  - landvasten

  - fenders

  - navigatie verlichting

  - vlaggenmast met de Nederlandse vlag

  - kabelaring

  - mooie kussens

  en nog veel meer, plezierig compleet!

   

  Je hoeft niks te kopen, behalve de boot om lekker te kunnen varen met deze Hanzesloep 580.

  De motor is een Honda buitenboordmotor, 4 takt, 2 cilinder met 15PK. Dubbele tank, elektrisch gestart. Er zit een goede accu bij. Deze motor loopt uitstekend, is stil en heeft afstandbediening bij de stuurstand. Gewoon GOED!

   

  Even een opmerking, alles is RVS, dus ook de schroeven, het beslag, de bouten ALLES ALLES ALLES!

   

  Wat opvalt bij deze sloep is de binnenruimte. De sloep heeft een open indeling die heel flexibel is. Door de rompvorm en het gewicht van de sloep is deze zeer stabiel, ideaal voor varen met kleine kinderen of mensen die wat slechter ter been zijn. Dit schip vaart en manoeuvreert heel nauwkeurig en plezierig. Er is voldoende bergruimte aan boord. Tja en wanneer je de foto's bekijkt zie je hoe mooi ze van binnen is. Even over de naam, die heeft de eigenaar zorgvuldig uitgekozen 'Windvoorn', dat is een winde (dus snel) en voorn (zwemt bovenin het water), tamelijk toepasselijk toch?!

   

  Heb jij interesse in deze eyecatcher? Ze overwintert altijd binnen dus is daar nu dan ook te bezichtigen. Ze staat in Dokkumer Nieuwe Zijlen in de loods.

   

  Bezichtiging uitsluitend op afspraak.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 1 m
 • Diepgang: 55 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Commentaar eigenaar

'We hebben deze sloep zelf afgebouwd en hier alleen maar de beste materialen voor gebruikt. Zo hebben we massief eiken vloerdelen gebruikt, onverwoestbaar en erg fraai. Verder is de boot van binnen en buiten helemaal gestraald en in de 2 componentenverf gezet. Helaas moeten we de boot wegdoen door ziekte. Voor de nieuwe eigenaar; je hebt hier echt een zeer fijn varend en stabiel schip aan, onderhoudsarm en met een mooie lijn'.

Bekende gebreken

Geen!

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Hanzesloep 5,80 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Hanzesloep 5,80:

Route plannen