Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Performance FX SVHO

v.a. € 21.695 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHOYamaha Waterscooters Performance FX SVHO

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.58 m
Breedte 1.3 m

ontdek de meer ontspannen persoonlijkheid van de soepelste en krachtigste 3-persoons WaveRunner die u maar kunt wensen, klaar voor het grote avontuur

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Performance FX SVHO

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Performance FX SVHO
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.58 m
 • Breedte:1.27 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 21.695 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Tover een lach op uw gezicht tijdens een opwindende vaart dwars door de golven, of ontdek de meer ontspannen persoonlijkheid van de soepelste en krachtigste 3-persoons WaveRunner die u maar kunt wensen, klaar voor het grote avontuur in luxe en comfort

  De supercharged SVHO-motor en lichtgewicht NanoXcel2-romp en body vormen een perfecte combinatie van indrukwekkend vermogen, stabiliteit, wendbaarheid en comfort.

  Geavanceerde technologie en innovatie over de gehele linie, dankzij het nieuwe design vol snufjes zoals ons revolutionaire en intuïtieve RiDE-besturingssysteem, elektronische trim en achteruit, Cruise-Assist en beveiligingsmodus.

  Supercharged 1812cc motor
  Deze verbazingwekkende SVHO (Super Vortex High Output) motor kenmerkt zich door een soepele en flexibele vermogensopbouw en is uitgerust met uiterst efficiënte koel- en luchtinlaatsystemen en een sterke inwendige motorconstructie. De grote Hyper-Flow-Jetpomp zet deze kracht om in een verbluffende acceleratie en de elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een soepele en efficiënte vermogensafgifte.

  Volledig nieuwe vorm en tompontwerp met NanoXcel2
  De romp van het nieuwste FX-model is gemaakt van Yamaha's unieke NanoXcel2-materiaal. zeer licht, maar toch sterk en stijf. Dit in combinatie met de strakke en aerodynamische vorm, zorgt voor een geweldig resultaat op het water - snelle acceleratie, hogere topsnelheid, zuiniger - en een comfortablere rit.

  RiDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)
  Het revolutionaire RiDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder, op elk niveau. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

  Het eerste kleurentouchdisplay in deze tak van sport
  Helder overzicht van F-N-R, snelheid, trim en RiDE-systeemstatus met diagnostische informatie en besturing van alle elektronische systemen. Dit zijn eigenschapen van het nieuwe 4,3" kleurentouchscreen; CONNEXT. Volledig te customizen - van de kleur van het scherm en de lay-out tot de functie die u wilt gebruiken of wilt laten zien.

  Comfort, afvoer bij de beenruimte - en eenvoudiger aan boord klimmen
  De FX Cruiser biedt meer comfort: van de verstelbaren stuurkolom tot de driepersoonzitting, en een groter zwemplatform met een diepere en bredere opstaptredeen dubbele beugels om aan boord te klimmen. En ook nog het eerste afvoersysteem bij de beenruimte.

  Uniek nieuw beveiligingssysteem is eenvoudig in gebruik
  Dankzij het innovatieve systeem is er geen aparte afstandsbediening om u zorgen over te maken - gebruik gewoon de pincode om het alarm en de besturingsmodus te ontgrendelen via de handige schakelaar - en een aanraking op het nieuwe CONNEXT-display.

  30% meer opslag voor nog meer avonturen
  Wij hebben zo'n 30% meer opslagruimte gerealiseerd in de nieuwste modellen van onze FX-serie - dus u kunt langer en verder op weg. Slimme, geïntegreerde en praktische opslagmogelijkheden op de gehele boot. Waaronder een zeer groot en waterdicht handschoenenkastje en veel ruimte onder de stoelen, zowel bij de boeg als de achtersteven.

  Nieuw Multi-Mount accessoiore-systeem
  Zou het niet mooi zijn als u de accessoires kunt meenemen die u wilt wanneer u een dagje op het water op gaat? Nu is dat mogelijk. Het nieuwe Multi-Mount systeem betekent dat u uw speaers kunt meenemen - of een gps-systeem - of uw GoPro ... alles zit stevig vast aan de mooi body van de nieuwe FX.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 3
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 70 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Performance FX SVHO door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Performance FX SVHO

Yamaha Waterscooters Performance FX SVHO

v.a. € 21.695 BTW Betaald