Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red

v.a. € 21.195 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-RedYamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.35 m
Breedte 1.2 m

Jarenlang hebben onze GP-modellen een onverslaanbare, wereldwijde reputatie opgebouwd onder rasechte racers.

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Sport GP1800R Black-Red
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.35 m
 • Breedte:1.22 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 21.195 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Jarenlang hebben onze GP-modellen een onverslaanbare, wereldwijde reputatie opgebouwd onder rasechte racers. Dit fantastische erfgoed is heel duidelijk zichtbaar geworden in ons nieuwste hoogwaardige model, de nieuwe en verbeterde GP1800R.

  Deze schitterende, soepele en krachtige machine met een supersterke en wendbare romp, kent talloze eigenschappen die het een klasse apart maken, het is de droommachine van elke liefhebber.

  Maar nu is er zelfs nog meer, een inlaat aan de bovenzijde met racedesign en een stavlak die de wendbaarheid, besturing en bevestiging bij zwaar weer vereenvoudigt. Het lijkt moeilijk om deze legende te verbeteren, maar dat is precies wat wij hebben gedaan.

  Krachtige Super Vortex 1912cc motor met supercharger
  Deze verbazingwekkende motor kenmerkt zich door een soepele een flexibele vermogensopbouw en is uitgerust met uiterst efficiënte koel- en luchtinlaatsystemen en een sterke inwendige motorconstructie. De 160 mm Hyper-Flow jetpomp zet deze kracht om in een verbluffende acceleratie, en de elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een ultrasoepele en efficiënte vermogensafgifte.

  NanoXcel2. Maximale sterkte, minimaal gewicht
  NanoXcel2 weegt maar liefst 18% minder dan onze revolutionaire oorspronkelijke NanoXcel - maar mogelijk gemaakt door Yamaha's unieke materiaaltechnologie. Het vermindert in aanzienlijke mate het gewicht van de ultrasportieve romp van de GP1800R voor een nog snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een nog zuiniger brandstofverbruik.

  RiDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)
  Het revolutionaire RiDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen, vooral voor sportieve bestuurders. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linkder handgreep. Zo eenvoudig is het!

  Afstandsbediening voorzien van beveiligingssysteem met Low-RPM Mode (Lage toerenregeling)
  Dit innvatieve systeem wordt als eerste door Yamaha toegepast. Met één klik op de knop van de aftstandsbediening wordt de speciale "L"-modus ingeschakeld (laag toerental) om de topsnelheid te begrenzen - ideaal om gecontroleerd te manoeuvreren. Voor uw veiligheid kunt u met een druk op de tweede knop de onsteking blokkeren.

  Een overduidelijk sportief verleden
  Met de GP1800R wordt het slepen van mensen en opblaasspeelgoed kinderspel, dankzij de sterke trekhaak, twee grote, geïntegreerde achteruitkijkspiegels, zeer comfortabele Hydro-Turf antislipmatten en een zachte opstaptrede. Maar er is nog meer., De nieuwe inlaat aan de bovenzijde en een stavlak met racedesign geeft je meer grip op het water en maakt slepen makkelijker en preciezer.

  Elektronische trimfunctie en duidelijke, stijlvolle instrumenten
  Met de 2 gemakkelijke knoppen bij de linkerhandgreep biedt het nieuwe elektronische trimsysteem tijdens het varen volledige controle over de trimstand. u hoeft alleen maar te draaien om in scherpe bochten de trim in de schakelen en vervolgens weer uit te schakelen om weer met volle snelheid vandoor te gaan. Duidelijke indicatoren voor de trim, RiDE-systeem en de standen vooruit-neutraal-achteruit maken deel uit van de stijlvolle instrumenten.

  Royale opbergmogelijkheden - Doordachte details
  Terwijl u geniet op het water is het fijn om te weten dat uw persoonlijke bezittingen zijn opgeborgen. De GP1800R heeft daarom ruime opbergmogelijkheden. Er is een waterdichte opbergruimte (Inclusief twee flessenhouders), ruime opbergmogelijkheden onder de zitting en eenvoudig toegankelijke opbergruimte in de boeg.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 3
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 70 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red

Yamaha Waterscooters Sport GP1800R Black-Red

v.a. € 21.195 BTW Betaald