Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Sport VXR

v.a. € 17.295 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXRYamaha Waterscooters Sport VXR

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.35 m
Breedte 1.2 m

1812 cc. Dit model is een krachtige combinatie van sportieve prestaties en ontspannen cruisen, geheel ontworpen om te profiteren van de technische vorderingen

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Sport VXR

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Sport VXR
 • Motorisatie:1812 cc
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.35 m
 • Breedte:1.22 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 17.295 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Neem bijvoorbeeld de VXR®. Dit model is een krachtige combinatie van sportieve prestaties en ontspannen cruisen, geheel ontworpen om te profiteren van de technische vorderingen die we in de afgelopen jaren hebben geboekt en getest. Met een styling die er geweldig uitziet, agressieve kleuren, graphics en ontwerp accenten die overal de aandacht zullen trekken.

  Ook de geweldige voorzieningen die normaal enkel op luxe premium modellen worden aangetroffen, zullen u niet ontgaan. Zoals de lichte en sterke materialen van de NanoXcel® romp en het dek, en de nieuwste elektronische systemen.

  Ook is de VXR® één van de eerste modellen die is uitgerust met ons revolutionaire RiDE besturingssysteem. Dit regelsysteem is een ware innovatie, het werkt volledig intuïtief en zorgt direct voor vertrouwen bij elke bestuurder.

  High Output 1812cc-vertaktmotor, DOHC, 16V-motor
  De viercilindermotor van 1,8 liter met DOHC heeft de grootste cilinderinhoud in de branche en dankzij ons voortdurende innovatie- en productverbeteringsprogramma is hij buitengewoon comact. Dit rusulteert in een verbluffende kracht en acceleratie, een enorm koppel en zuinigheid.

  RIDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)
  Het revoilutionaire RIDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechterhandgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

  Nieuwe NanoXcel2-romp. Maximale sterkte, minimaal gewicht
  NanoXcel2 weegt maar liefst 18% minder dan onze revolutionaire oorspronkelijke NanoXcel  maar het behoud van stijfheid en sterkte. Dit alles mogelijk gemaakt door Yamaha's unieke materiaaltechnologie. Het vermindert in aanzienlijke mate het gewicht van de ultrasportieve romp van de VXR voor een nog snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een nog zuiniger brandstofverbruik.

  Brede, lange romp voor nog betere stabiliteit
  Met de semi-V multiknikspantromp heeft de VXR alles in huis: uitstekende vaareigenschappen en comfort. De breedte en lengte bieden een grote stabiliteit bij stilstand en de ideale balans tussen grip en gecontroleerd driften in bochten. De uiterst capabele VXR met ultieme wendbaarheid op het water.

  Unieke elektronische systemen voor ongekende controle
  Yamaha's nieuwste elektronische systemen - standaard op de zeer aantrekkelijk gerijsde VX-Serie - bieden een verbluffende mix van voordelen voor de bestuurder. Denk bijvoorbeeld aan de handige elektronische achteruitregeling met tractiecontrole en ons unieke beveiligingsstysteem met modus voor laag toerental en afstandsbediening.

  Door de racesport geïnspireerd zittingontwerp - comfort en controle
  Deze ergonomisch ontworpen zitting met zijn tweekleurige structuur biedt optimale grip en in een ware sensatie aals u de VXR voor het eerrst bestuurt. Een verhoging ondersteunt uw heupen tijden het accelereren en in bochten, waardoor vertrouwen en controle als vanzelf komen. Hetgeen betekent dat u langer kunt varen en dus langer van de sensatie van het water kunt genieten.

  Multifunctionele LCD-instrumenten en grote dubbele spiegels
  Prachtige multifunctionele LCD-instrumenten in een stijlvole cockpitpaneel en misschien nie iets wat u op een vaartuig zou verwachten dat zo aantrekkelijk geprijsd is. En de geldt tevens voor de grote geïntegreerde spiegels - Maar de VXR heeft ze zodat u beter in de gaten kunt houden wat er achter u gebeurt, wat met name van belang is wanneer u  een waterskiër of een wakeboarder trekt.

  Verlengd achterplatform en trekhaak
  De VXR is door de driepersoonszitting nu nog comfortabeler, heeft een verlengd achterplatform met een grote, zachte opstap en sterke praktische trekhaak en zal zeker aantrekkingskracht uitoefenen op alle watersportfanaten. Ook de comfortabele Hydro-Turf antislipmatten zijn een genot om naar uit te kijken na het wakeboarden, waterskiën of zwemmen samen met uw vrienden.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 3
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 70 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Sport VXR door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Sport VXR

Yamaha Waterscooters Sport VXR

v.a. € 17.295 BTW Betaald