Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser

v.a. € 14.195 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX CruiserYamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.35 m
Breedte 1.2 m

Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Recreation VX Cruiser
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.35 m
 • Breedte:1.22 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 14.195 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestaties, een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en talloze functies. Al deze elementen samen maken de VX-modellen tot de meest gewilde vaartuigen. Maar het zijn de allround kwaliteiten en veelzijdigheid die ertoe hebben geleid dat ze zo'n trouwe groep fans hebben verworven.

  Nu kunnen eigenaren van de VX Cruiser® niet alleen genieten van de fonkelnieuwe motor en een breed scala aan andere luxe standaardfuncties, maar ook van onze revolutionaire RiDE besturingstechnologie. Dit intuïtieve, gebruikersvriendelijke systeem biedt ook de minder ervaren bestuurders onmiddellijk zelfvertrouwen.

  Simpel gezegd is er op dit moment geen enkel ander vaartuig waarmee dergelijke zeer capabele en luxueuze avonturen op het water zo betaalbaar zijn.

  Compleet nieuwe TR-1 High Output 1049cc driecilinder motor
  De VX Cruiser® wordt aangedreven door onze fonkelnieuwe motor, de 1049cc driecilinder High Output TR-1. Deze verrassend compacte en lichte machine bruist van energie en biedt een flitsende acceleratie en geweldige kracht op topsnelheid, dit alles gecombineerd met een laag brandstofverbruik en betrouwbaren prestaties. Het lichte gewicht zorft ook voor een superieure bestuurbaarheid, wendbaarheid en balans.

  Hyper Flow jetpomp voor extra kracht
  Verbazingwekkende prestaties en verrassende vaareigehschappen zijn het kenmerk van de VX Cruiser® en verbluffend veel pit en acceleratie zijn mogelijk door de combinatie van de hoge waterstroominlaat, de Hyper Flow hogedruk jetpomp en de roestvrijstalen impeller, die draait in een nauwkeurig ontworpen en geproduceerde behuizing.

  RiDE systeem (met elektronica om achteruit intuïtief vaart te minderen)
  Het revolutionaire RiDE systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Vooruit en acceleren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

  Romp gemaakt van licht, sterk nanoxcel®
  Yamaha's unieke materiaal NanoXcel® is licht en sterk, voor een snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een lager verbruik. Het is dus perfect voor de nieuw ontworpen romp en body van de VX, die onder alle omstandigheden meer stabiliteit en wenbaarheid biedt.

  Unieke elektronische systemen voor ongekende controle
  De innovatieve elektronische systemen van Yamaha, standaard op de zeer aantrekkelijk geprijsde VX-serie, bieden een verbluffende mix van voordelen voor de bestuurder. Deze omvatten de handige elektronische achteruit met traction control, Cruise Assist, No Wake Mode en ons unieke beveiligingssysteem met Low-RPM Mode (lage toerenregeling) en afstandsbediening.

  Tweekleurige cruiser zitting met waterdicht opbergvak
  De ergonomisch ontworpen, nauwkeurig gestikte tweedelige zitting is waarlijk innovatief. De zitting biedt plaats aan maximaal die personen en bij sportief varen en cruisen lijkt het door de hoge mate van comfort of de zitting speciaal voor u op maat is gemaakt. Bovendien bevindt zich onder het achterste deel een bijzonder handige opbergruimte om spullen droog te houden.

  Multifunctioneel LCD instrumentenpaneel en grote geïntegreerde spiegels
  Multifuntioneel LCD instrumentenpaneel in een stijlvol cockpit is misschien niet iets wat u op een vaartuig zou verwachten dat zo aantrekkelijk geprijsd is. En ook verwacht u misschein geen grote geïntegreerde spiegels, maar de VX Cruiser® heeft ze zodat u beter in de gaten kunt houden wat er achter u gebeurt, wat met name van beland is wanneer u een waterskiër of een wakeboarder trekt.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 3
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 70 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser

Yamaha Waterscooters Recreation VX Cruiser

v.a. € 14.195 BTW Betaald