Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe

v.a. € 13.695 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX DeluxeYamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.35 m
Breedte 1.2 m

Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestatiesen een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Recreation VX Deluxe
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.35 m
 • Breedte:1.22 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 13.695 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestaties, een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en talloze functies. Al deze elementen samen maken de VX-modellen tot de meest gewilde vaartuigen. Maar het zijn de allround kwaliteiten en veelzijdigheid die ertoe hebben geleid dat ze zo'n trouwe groep fans hebben verworven.

  Eigenaren van de VX® Deluxe kunnen optimaal genieten van een breed scala aan standaard functies, maar ook van onze revolutionaire RiDE besturingstechnologie. Dit intuïtieve, gebruikersvriendelijke systeem biedt ook de minder ervaren bestuurders onmiddellijk zelfvertrouwen.

  Simpel gezegd is er op dit moment geen enkel ander vaartuig waarmee dergelijke uiterst capabele en plezierige avonturen op het water zo betaalbaar zijn.

  TR-1 High Output 1049cc driecilindermotor
  De VX@ DeLuxe wordt aangedreven door een innovatieve krachtbron, de 1049cc driecilinder High Output TR-1. Deze verrassend compacte en lichte machine bruist van energie en beidt een flitsende acceleratie en geweldige kracht op topsnelheid, dit alles gecombineerd met een laag brandstofverbruik en betrouwbare prestaties. Het lichte gewicht van deze krachtbron zorgt ook voor superieure bestuurbaarheid, wendbaarheid en balans.

  RiDE systeem (met elektronica om achteruit intuïtief vaart te minderen)
  Het revolutionaire RiDE systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Vooruit en acceleren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

  Romp gemaakt van licht, sterk nanoxcel®
  Yamaha's unieke materiaal NanoXcel® is licht en sterk, voor een snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een lager verbruik. Het is dus perfect voor de nieuw ontworpen romp en body van de VX, die onder alle omstandigheden meer stabiliteit en wenbaarheid biedt.

  Unieke elektronische systemen voor ongekende controle
  De innovatieve elektronische systemen van Yamaha, standaard op de zeer aantrekkelijk geprijsde VX-serie, bieden een verbluffende mix van voordelen voor de bestuurder. Deze omvatten de handige elektronische achteruit met traction control, Cruise Assist, No Wake Mode en ons unieke beveiligingssysteem met Low-RPM Mode (lage toerenregeling) en afstandsbediening.

  Multifunctioneel LCD instrumentenpaneel en grote geïntegreerde spiegels
  Multifuntioneel LCD instrumentenpaneel in een stijlvol cockpit is misschien niet iets wat u op een vaartuig zou verwachten dat zo aantrekkelijk geprijsd is. En ook verwacht u misschein geen grote geïntegreerde spiegels, maar de VX® DeLuxe heeft ze zodat u beter in de gaten kunt houden wat er achter u gebeurt, wat met name van beland is wanneer u een waterskiër of een wakeboarder trekt.

  Verlangd achterplatform en trekhaak
  Door de comfortabele driepersoonszitting, een verlangd achterplatform met diepe opstaptrede en een sterke, praktische trekhaak zal de VX® DeLuxe zeker aantrekkingskracht uitoefenen op  alle watersportliefhebbers. De comfortabele Hydro Turf® antislipmatten zijn nog een genot om naar uit te kijken na het wakeboarden, waterskiën of zwemmen met vrienden.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 3
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 70 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe

Yamaha Waterscooters Recreation VX Deluxe

v.a. € 13.695 BTW Betaald