Terug naar zoekresultaten

Yamaha Waterscooters Recreation EXR

v.a. € 12.295 BTW Betaald
Yamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXRYamaha Waterscooters Recreation EXR

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.14 m
Breedte 1.1 m

Onze EX Series is wereldwijd gerenommeerd als een WaveRunner met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Basisgegevens van de Yamaha Waterscooters Recreation EXR

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Yamaha Waterscooters
 • Model:Recreation EXR
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren
 • Lengte:3.14 m
 • Breedte:1.13 m
 • Diepgang:1 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 12.295 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Christiaan van den Broek

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Onze EX Series is wereldwijd gerenommeerd als een WaveRunner met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding, wij zijn er trots op om de nog snellere, nog leukere EXR aan deze bijzondere lijn toe te voegen.

  Een krachtige, sportieve machine die veelzijdig is, maar toch eenvoudig te besturen. Hoog op de lijst met unieke eigenschappen staat de lichte, wendbare NanoXcel2-romp - en onze revolutionaire RiDE-technologie, het intuïtieve, eenvoudig te gebruiken besturingssysteem dat een ware revolutie heeft betekent in de besturing van onze WaveRunners uit de premium-lijn.

  Ondanks de betaalbaarheid, stroomt er door de aderen van deze EXR puur Yamaha-bloed - technologische innovatie, engineering van wereldklasse en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

  De hedendaagse WaveRunner heeft een toonaangevende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en allroundprestaties, gebaseerd op jarenlange ervaring. Yamaha liep altijd al voorop met baanbrekende innovaties op het gebied van uiterst efficiënte viertakttechnologie. Het resultaat? Hier kan geen enkel ander vaartuig aan tippen.

  10% meer poewr - 1049cc TR-1 HO engine
  Alle modellen uit de EX Series worden aangedreven door onze innovatieve 3 -cilinder motor, de ongeëvenaarde 1049cc Yamaha TR-1. de EXR heeft echter de nieuwste HO (High Output) versie van de compacte, lichte unit. Dit zorgt voor 10% meer power! Het resultaat? Geweldige acceleratie en fantastische topsnelheden, dit in combinatie met Yamaha's legenarische zuinigheid en betrouwbaarheid.

  Nieuwe lichtgewicht romp en dekmateriaal
  Voor de supersportieve EXR zijn we zorgvuldig geweest om de combinatie van de gebruiksbriendelijke bediening en balans, die zo werg gewaardeerd in de andere EX-Modellen, te behouden. Dit is gelukt, ook al hebben we de romp en het dek opnieuw ontwikkeld met het nieuwste materiaal - het unieke lichte, maar oersterke NanoXcel2. Dit maakt onze nieuwe EXR nog sneller, nog wendbaarder - en mogelijk nog leuker!

  RIDE@ systeem (met elektronica om achteruit intuïtief vaart te minderen)
  Het rovulutionaire RIDE@ systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Gebruik de gashendel op het rechterhandvat om vooruit te gaan en te accelereren - gebruik de hendel op het linkerhandvat om snelheid te verminderen of achteruit te varen. En dankzij de 'Reverse Traction Control' is het heel eenvoudig!

  Comfortabele zitruimte voor een maximaal drie personen
  Het ergonomisch ontworpen en met precisie gestikte tweekleurige zadel, exclusief voor de EXR, is een zeer veilige en comfortabele plek om te zijn - perfect geschikt voor sportief varen; alleen of zelfs met zn drieën. de hoge mate van comfort geeft het gevoel alsof het speciaal voor u is gemaakt. Bovendien bevindt zich onder de zitting een bijzonder handige opbergruimte om spullen droog te houden.

  Grote brandstoftank van 50 liter voor nog langer plezier
  Als u wegspuit richting zee op de EXR, wilt u waarschijnlijk niet te snel weer terugkeren, Vandaar dat wij hem hebben uitgerust met een grotere brandstoftank (50 liter) dan alle vaartuigen van de concurrentie. Hierdoor kunt u veel verder varen - en dat betekent zoveel meer waterplezier. Goed doordacht en typisch Yamaha.

  Stijlvol, multifunctioneel LED-instrumentenpaneel
  Een stijlvol cokcpitpaneel met prachtige multifunctionele LCD-instrumenten zou u misschien niet verwachten op een vaartuig dat zo aantrekkelijk geprijsd is, maar de EXR heeft het. Het paneel biedt een heldere, eenvoudig af te lezen snelheidsmeter en toerenteller, en afleesbare informatie over het brandstofeil en de draaiuren.

  Geweldige opbergruimte, luxe opstaptrede,opstapbeugel en trekhaak
  De EXR heeft niet alleen opbergruimte in de boeg, maar ook een handig dachboardkastje en een ruim opbervak onder het zadel. Als u een funtube, skiër of wakeboarder trekt met de standaard trekhaak, zijn de dubbele spiegels, de HydroTurf matten en de behulpzame opstaptrede een ware luxe.

  Moderne kleuren, graphics en styling
  De EX modellen zijn niet alleen de meest betaalbare manier om avonturen op het water te beleven, ze zien er ook nog eens schitterend uit! de gewaagde kleuren en opvallende graphics volgen de laatste trends, dus u zult zeker bewonderende blikken krijgen als u langs vaart of rustig de haven binnenvaart. Een goede vaart met de nieuwste EXR!


  Klik hier voor meer informatie

 • CE aantal opvarenden: 2
 • Diepgang: 1 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0

Motor en elektra

 • Totale inhoud brandstoftank(s): 50 liter
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Yamaha Waterscooters Recreation EXR door naar een vriend

Versturen
Yamaha Waterscooters Recreation EXR

Yamaha Waterscooters Recreation EXR

v.a. € 12.295 BTW Betaald