Terug naar zoekresultaten

Sea-doo SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW

v.a. € 26.299 BTW Betaald
Sea-doo SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW

Wilt u meer weten? Neem contact op met Holland Sport Boat Centre.

+31(0)20 69… Toon
nieuwe
boot
Materiaal Polyester
Lengte 3.45 m
Breedte 1.3 m

ROTAX 1630 ACE ENGINE 300 PK. Met de 300 pk-motor is 96 km / u slechts een paar seconden verwijderd

Basisgegevens van de Sea-doo SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW

 • Verkoper:Holland Sport Boat Centre
 • Merk:Sea-doo
 • Model:SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW
 • Motorisatie:ROTAX 1630 ACE ENGINE 300 PK
 • Categorie:Jetskis en waterscooters
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Snelvaren, Trailerbaar, Weekends op het water
 • Lengte:3.45 m
 • Breedte:1.26 m
 • Diepgang:61 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land:
 • Prijs:€ 26.299 incl. BTW (vanaf prijs)
 • Accountmanager: Sven de Ruyter

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  STANDARD EQUIPPED WITH:

  Acceleration of 0-60 mph (96 km/h) in 3.6 Seconds*

  Ergolock™ Narrow Racing Seat

  Direct-Access Front Storage and Watertight Phone Box

  Bluetooth Audio System (Optional)

     

  Exclusive Quick-Attach Rear Cargo System (LinQ)

  Angled, Extended, Footwell Wedges

  Launch Control Auto-Trim for Optimal Acceleration

  Race-Inspired X-Sponsons for Hull Stabilization

  MOTOROPTIES:

  ROTAX 1630 ACE ENGINE
  Supercharged with an external intercooler, the Advanced Combustion Efficiency (ACE) technology delivers high efficiency and amazing acceleration. This is the most powerful engine on a Sea-Doo producing a thrilling 300-hp.

  REAR CARGO LINQ-SYSTEEM

  Extra opslag achterin is nu mogelijk met het veilige Quick-Attach LinQ-systeem. Hiermee kunt u eenvoudig een brandstofcaddy en een tas, of een koelbox, aan de achterkant van uw waterscooter bevestigen met behulp van twee handige, geïntegreerde bevestigingspunten.

  ST3 ROMP

  Of u nu met hoge snelheden op ruw offshore-water vaart, in rust in een inham hangt of gewoon vanaf de zijkant instapt, de bredere romp biedt toonaangevende stabiliteit dankzij een lager zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

  GROOT ZWEMPLATFORM

  De eerste waterscooter die op het water rondhing met het grootste zwemplatform in de branche. Vlak, stabiel en comfortabel, ideaal om aan boord te gaan, te loungen en je voor te bereiden op water-sporten. Creëer nog meer ruimte door de achterbank te verwijderen.

  DIRECTE TOEGANG TOT OPSLAG

  Al uw spullen zijn nu binnen handbereik. De eerste opbergruimte aan de voorkant met directe toegang in de branche wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te brengen. Geen staanplaats vereist. Het is de slimste waterbestendige opbergruimte die we ooit in een waterscooter hebben ingebouwd, die ruimte biedt voor je volgende avontuur.

  ERGOLOCK-SYSTEEM MET MODULAIRE STOEL

  Het smalle racezitje plaatst je knieën dichter bij elkaar om je beter vast te houden en verbetert de overgang naar staand rijden. Bovendien geeft de afneembare achterbank je nog meer ruimte om op het achter platform te hangen, te zonnebaden of een face-to-face picknick te houden.

  ROTAX 1630 ACE-MOTOR

  De Advanced Combustion Efficiency (ACE) -technologie, die is voorzien van een externe intercooler, levert een hoog rendement en verbazingwekkende acceleratie. Dit is de krachtigste motor op een Sea-Doo die een opwindende 300 pk produceert.

  X PAKKET

  Voeg het prestatiepakket toe. Met X-Sponsons voor stabiliteit in bochten en ons innovatieve ErgoLock-systeem met een smal racezitje, speciaal schuin geplaatste voetsteunen en verstelbare X-besturing, worden jij en de machine één.

  HOGE PRESTATIES VARIABEL TRIMSYSTEEM MET LAUNCH-CONTROL

  Krijg snel toegang tot het Variable Trim System (VTS) op het stuur voor een nauwkeurig afgesteld rijgedrag op basis van de voorkeur van de berijder, de watercondities en het aantal passagiers. De RXT-X beschikt ook over een 30% groter bereik VTS, waardoor de berijder meer mogelijkheden heeft om de besturing van het vaartuig aan te passen. Plus een door het stuur geactiveerde launch control voor een perfect gecontroleerde acceleratie.

  BLUETOOTH-AUDIOSYSTEEM *

  Het eerste volledig geïntegreerde waterdichte audiosysteem in de branche houdt het plezier overal waar je gaat, met 100 watt totaal systeemvermogen, volledig waterdichte prestaties, Bluetooth-connectiviteit en externe afspeelknoppen om ervoor te zorgen dat het perfecte nummer altijd aan dek staat.
  *Optioneel beschikbaar   

  WATERDICHTE TELEFOONHOUDER

  Een waterdicht compartiment met geïntegreerde USB-poort * waardoor uw apparaten, inclusief telefoons of actiecamera’s, opgeladen en klaar voor gebruik blijven – knus in en schokabsorberende, waterdichte houder.
  *Optioneel beschikbaar  

  INTELLIGENT BREAK AND REVERSE (IBR)

  Erkend door de Amerikaanse kustwacht voor het verbeteren van de bootveiligheid sinds 2009 en nu in de derde generatie, het exclusieve iBR-systeem (Intelligent Brake and Reverse) van Sea-Doo stelt u in staat om tot 48 m* eerder te stoppen dan een vaartuig dat niet gebruik maakt van een rem. Met beide handen aan het stuur kunnen rijders vooruit, neutraal en achteruit schakelen voor stabiel en zorgeloos manoeuvreren bij lage snelheden.

  7,6 "BREDE DIGITALE DISPLAY

  Het geheel nieuwe 7,6-inch brede digitale display biedt rijders een verbeterde gebruikerservaring bij het scrollen door de modi en het vinden van voertuiginformatie. Het beschikt ook over een automatisch dimmende achtergrondverlichting die zorgt voor een hoge zichtbaarheid  bij elk licht. Het grotere weergavegebied en grote digitale cijfers en letters, zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens het rijden.

  CLOSED-LOOP COOLING SYSTEM

  Deze technologie voorkomt dat corrosief zout water en schadelijk vuil de motor binnendringen, voor meer betrouwbaarheid en geruststelling.


  Klik hier voor meer informatie

 • Rompvorm: V-bodem
 • Diepgang: 61 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:

Motor en elektra

 • Vermogen: 300 pk
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Sea-doo SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW

Sea-doo SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO MILLENIUM YELLOW

v.a. € 26.299 BTW Betaald