Een greep uit het aanbod van YachtFull

img

CR Yachts 410

The all-new CR 410 is designed and built for the demanding skipper. The modern hull lines provide good performance with great stability Motorisatie: 1 x Yanmar 57 hp

img

Grampian 37

Een ruim, sfeervol en robuust schip met wel 7 slaapplaatsen. Motorisatie: Volvo Penta, MD11c, 23 pk

Aanbieder: YachtFull
img

Malo Yachts Malö 37 Classic

Stormvogel has only one owner since delivery and she has been carefully maintained during the years. Specification includes easy chairs, bow thruster, Motorisatie: Yanmar 39 hp

Aanbieder: YachtFull
complete aanbod

YachtFull


YachtFull

adres:

Jachthaven Strijensas
3292 LD  Strijensas
Nederland
www.yachtfull.com

klik hier voor telefoonnummer
zie 75 boten van YachtFull

contact

versturen

YachtFull

YachtFull is een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn de specialist bij de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten en treden op als aankoopmakelaar voor zowel nieuwe als gebruikte schepen.

Wij zijn erg trots de officiele Sales Agent voor Sweden Yachts Group te zijn, de producenten van Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Performance Yachts en Regina of Vindö Yachts.

YachtFull biedt tevens een unieke verkoopdienst aan waarbij we u behulpzaam kunnen zijn bij de marketing van uw jacht, met als eindresultaat dat een koper wordt gevonden voor uw schip. Tevens bieden wij een service die voorziet in de meer complexe en uitdagende fase van het verkoop - en aankooptraject waarin wij zowel koper als verkoper begeleiden bij het proces van contracten, onderzoeken, proefvaarten, onderhandelingen en natuurlijk, al het papierwerk met betrekking tot eigendomsoverdracht, registratie, BTW enz.

Het kopen van een jacht kan een complexe aangelegenheid zijn waarbij u te maken krijgt met diverse regels en voorschriften, ook voor aankoopbegeleiding bent u bij Yachtfull aan het juiste adres. Waar kunnen wij u zoal mee helpen ?


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van YachtFull

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie YachtFull

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen