Een greep uit het aanbod van YachtFull

img

Waarschip 1010

Dit Waarschip heeft een goed verzorgd interieur, goed functionerende dieselmotor en een volledige zeilgarderobe. Motorisatie: BMW D12 10 pk dieselmotor

Aanbieder: YachtFull
img

Henri Rasmussen Seewander

In a good original condition! Motorisatie: Volvo

Aanbieder: YachtFull
img

Bowman 44 Corsair

Beautiful seagoing and fast classic! Major refit in the last 10 years. Motorisatie: Lombardini LDW 1404 - 40 Hp (2007)

Aanbieder: YachtFull
complete aanbod

YachtFull


YachtFull

adres:

Jachthaven Strijensas
3292 LD  Strijensas
Nederland
www.yachtfull.com

klik hier voor telefoonnummer
zie 76 boten van YachtFull

contact

versturen

YachtFull

YachtFull is een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn de specialist bij de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten en treden op als aankoopmakelaar voor zowel nieuwe als gebruikte schepen.

Wij zijn erg trots de officiele Sales Agent voor Sweden Yachts Group te zijn, de producenten van Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Performance Yachts en Regina of Vindö Yachts.

YachtFull biedt tevens een unieke verkoopdienst aan waarbij we u behulpzaam kunnen zijn bij de marketing van uw jacht, met als eindresultaat dat een koper wordt gevonden voor uw schip. Tevens bieden wij een service die voorziet in de meer complexe en uitdagende fase van het verkoop - en aankooptraject waarin wij zowel koper als verkoper begeleiden bij het proces van contracten, onderzoeken, proefvaarten, onderhandelingen en natuurlijk, al het papierwerk met betrekking tot eigendomsoverdracht, registratie, BTW enz.

Het kopen van een jacht kan een complexe aangelegenheid zijn waarbij u te maken krijgt met diverse regels en voorschriften, ook voor aankoopbegeleiding bent u bij Yachtfull aan het juiste adres. Waar kunnen wij u zoal mee helpen ?


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van YachtFull

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie YachtFull

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen