Een greep uit het aanbod van Yachtfull International

img

Rolf Jacobsson RJ140

This fantastic RJ140 have been totally overhauled during 7 years and nothing have been saved to bring her to a ”as new” condition.

Aanbieder: Yachtfull International
img

Regina Af Vindo 43

This Regina 43 is a fantastic blue water cruiser that will take you around the world both comfortably and safely.

Aanbieder: Yachtfull International
img

Nautor's Swan 68 - 014

Swan 68 - 014 was originally launched in 1995. Skinfaxi had undergone a major refit in 2016, 2017 and 2018 . New teak deck, engine, B&G electronics Motorisatie: Perkins Sabre from 2018

Aanbieder: Yachtfull International
complete aanbod

Yachtfull International


Yachtfull International

adres:

Jachthaven Strijensas
3292 LD  Strijensas
Nederland
www.yachtfull.com

klik hier voor telefoonnummer
zie 77 boten van Yachtfull International

contact

versturen

Yachtfull International

YachtFull International is een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn de specialist bij de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten en treden op als aankoopmakelaar voor zowel nieuwe als gebruikte schepen.

Wij zijn erg trots de officiele Sales Agent voor Sweden Yachts Group te zijn, de producenten van Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Performance Yachts en Regina of Vindö Yachts.

YachtFull biedt tevens een unieke verkoopdienst aan waarbij we u behulpzaam kunnen zijn bij de marketing van uw jacht, met als eindresultaat dat een koper wordt gevonden voor uw schip. Tevens bieden wij een service die voorziet in de meer complexe en uitdagende fase van het verkoop - en aankooptraject waarin wij zowel koper als verkoper begeleiden bij het proces van contracten, onderzoeken, proefvaarten, onderhandelingen en natuurlijk, al het papierwerk met betrekking tot eigendomsoverdracht, registratie, BTW enz.

Het kopen van een jacht kan een complexe aangelegenheid zijn waarbij u te maken krijgt met diverse regels en voorschriften, ook voor aankoopbegeleiding bent u bij Yachtfull aan het juiste adres. Waar kunnen wij u zoal mee helpen ?


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Yachtfull International

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Yachtfull International

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen