Een greep uit het aanbod van Yachtfull International

Malo 43 Classic
32

Motorisatie: Yanmar 75 hp

€ 297.500
Funcraft 1250
22

Motorisatie: DAF 615 met 136 pk

€ 75.000
Nauda 34
13
€ 115.000
Complete aanbod

Yachtfull International

YachtFull International is een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn de specialist bij de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten en treden op als aankoopmakelaar voor zowel nieuwe als gebruikte schepen.

Wij zijn erg trots de officiele Sales Agent voor Sweden Yachts Group te zijn, de producenten van Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Performance Yachts en Regina of Vindö Yachts.

YachtFull biedt tevens een unieke verkoopdienst aan waarbij we u behulpzaam kunnen zijn bij de marketing van uw jacht, met als eindresultaat dat een koper wordt gevonden voor uw schip. Tevens bieden wij een service die voorziet in de meer complexe en uitdagende fase van het verkoop - en aankooptraject waarin wij zowel koper als verkoper begeleiden bij het proces van contracten, onderzoeken, proefvaarten, onderhandelingen en natuurlijk, al het papierwerk met betrekking tot eigendomsoverdracht, registratie, BTW enz.

Het kopen van een jacht kan een complexe aangelegenheid zijn waarbij u te maken krijgt met diverse regels en voorschriften, ook voor aankoopbegeleiding bent u bij Yachtfull aan het juiste adres. Waar kunnen wij u zoal mee helpen ?
Yachtfull International

J.P. Broekhovenstraat 37B
8081 HB  Elburg
Nederland

www.yachtfull.com

+31(0)85 -…Toon Zie 39 boten van Yachtfull International

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Yachtfull International

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Yachtfull International