Een greep uit het aanbod van Yachtfull International

img

Spirit 32

Zeer goed onderhouden Spirit. Fijne zeiler met genoeg comfort. Motorisatie: Volvo Penta 2003, 28 pk

Aanbieder: Yachtfull International
img

Mason 33

Quality Yacht, USA, designed by Al Mason. In a very good condition and ready to go for a nice trip. The Mason is a very seaworthy. Motorisatie: Solé - 21,3 Kw - 15 vaaruren

Aanbieder: Yachtfull International
img

Hanse 341

Very popular cruising yachts, The Hanse 341 by Judel & Vrolijk- a fast and fun sailing yacht. Motorisatie: Volvo Penta MD2020

Aanbieder: Yachtfull International
complete aanbod

Yachtfull International


Yachtfull International

adres:

Jachthaven Biesbosch
4924 AD  Drimmelen
Nederland
www.yachtfull.com

klik hier voor telefoonnummer
zie 102 boten van Yachtfull International

contact

versturen

Yachtfull International

YachtFull International is een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn de specialist bij de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten en treden op als aankoopmakelaar voor zowel nieuwe als gebruikte schepen.

Wij zijn erg trots de officiele Sales Agent voor Sweden Yachts Group te zijn, de producenten van Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Performance Yachts en Regina of Vindö Yachts.

YachtFull biedt tevens een unieke verkoopdienst aan waarbij we u behulpzaam kunnen zijn bij de marketing van uw jacht, met als eindresultaat dat een koper wordt gevonden voor uw schip. Tevens bieden wij een service die voorziet in de meer complexe en uitdagende fase van het verkoop - en aankooptraject waarin wij zowel koper als verkoper begeleiden bij het proces van contracten, onderzoeken, proefvaarten, onderhandelingen en natuurlijk, al het papierwerk met betrekking tot eigendomsoverdracht, registratie, BTW enz.

Het kopen van een jacht kan een complexe aangelegenheid zijn waarbij u te maken krijgt met diverse regels en voorschriften, ook voor aankoopbegeleiding bent u bij Yachtfull aan het juiste adres. Waar kunnen wij u zoal mee helpen ?


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Yachtfull International

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Yachtfull International

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen