Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Willemstad

img

Bavaria 35 Cruiser

Goed onderhouden, compleet en volledig vaarklaar. Deze Bavaria 35 Cruiser wordt u aangeboden door de tweede eigenaar. Motorisatie: Volvo Penta D1-30F

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Willemstad
img

Van Dam Bakdekker 10m

Klassieke bakdekker uit 1933 Motorisatie: Volvo Penta D2-55

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Willemstad
img

Hanse 411

Nette en vaarklare Hanse 411.

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Willemstad
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Willemstad


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen