Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

img

Coomans Sloep 730 Kajuit

fijne familie sloep met toilet en keuken en slaapplaatsen en grote kuip Motorisatie: Vetus M2.05 13 pk diesel

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen
img

Coomans Spitsgat 930

2018 totall refit Motorisatie: lamborghini 4 cil. 40 PK LDW 1404M vaaruren: 800

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen
img

Interboot 25 Semi Cabin

Fijne betrouwbare spiegel sloep.Onderhoudsvrij en kinderlijk eenvoudig sturen. Motorisatie: Vetus Mitsubishi marine diesel engine 33 pk 4 cilinder

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen