Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Sneek

img

Pieter Beeldsnijder 36

Zeer geschikt voor de echte zeilers Motorisatie: Solé Diesel 42 PK, ingebouwd in 2009

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
img

Rival 36

Fraaie Rival 36, een van de 6 gebouwd met een kiel-midzwaard Diepgang 1.15-2.20, waardoor u een heel groot vaargebied heeft. Motorisatie: Bukh 36 PK

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
img

Northstar 32

Deze Northstar 32 is zeer geschikt voor langere reizen Motorisatie: Nanni 4.220 HE, 50 Pk diesel

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Sneek


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Sneek

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Sneek

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Sneek

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen