Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Sneek

img

Jeanneau Sunway 25

Leuke Jeanneau Sunway 25, zeer geschikt voor de beginnende zeiler Motorisatie: Yanmar 1GM10

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
img

Nicholson 31

Zeer fraaie klassieke Nicholson 31 Motorisatie: Yanmar 2QM20

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
img

Hallberg Rassy 342

Zeer fraaie Hallberg Rassy 342 uit 2007, zeer goed onderhouden en 's-winters altijd in de loods gestald. Motorisatie: Volvo Penta D1-30

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Sneek
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Sneek


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Sneek

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Sneek

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Sneek

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen