Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Croatia

Jeanneau Sun Odyssey 40.3
34

Motorisatie: yanmar motor

€ 119.500
Ovni 43 Sonate
48

Motorisatie: yanmar 50 pk

€ 150.000
Van De Stadt 30 Vita
28

Van De Stadt 30 Vita

Prijs verlaagd

Motorisatie: SCAM SD 325 19Kw

€ 19.500 (€ 34.500)
Complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Croatia

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 
White Whale Yachtbrokers - Croatia

D- Marin Dalmacija, Pier 3
0  Sukošan
Kroatië
Kroatië
www.wwy.nl

+385 …Toon Zie 10 boten van White Whale Yachtbrokers - Croatia

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Croatia

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie White Whale Yachtbrokers - Croatia