Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Belgium

img

Jeanneau NC 11

Deze Jeanneau NC11 is een zeer mooie sportcruiser met handige indeling aangeboden door de eerste eigenaar. Motorisatie: 2x Volvo Penta D3 (2 x 200 hp)

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Belgium
img

Jeanneau Sun Kiss 47

Deze Jeanneau Sun Kiss 47 is een ruime cruiser, vaarklaar en goed uitgerust. De voorbije jaren is deze voorzien van een lange reeks nuttige updates. Motorisatie: Yanmar 4JH4-TE (75 hp) from 2012 with 150 running hours.

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Belgium
img

One Off Red Rouge 1100

Unieke One Off 1100 motorboot met eigen modern design gebouwd door Jan Vandamme in op dracht van de succesvolle Vlaamse schrijver Pieter Aspe. Motorisatie: 2x Steyr 256 met Hamilton 274 Waterjets (2x 250 pk)

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Belgium
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Belgium


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Belgium

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Belgium

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Belgium

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen