Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers - Almeria

img

Bavaria 37 Cruiser Exclusive

Sailing yacht BAVARIA 37 CRUISER EXCLUSIVE in Spain Motorisatie: Volvo Penta D1 30

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Almeria
img img

Jeanneau Sun Odyssey 479

Fully equipped Jeanneau Sun Odyssey 479, almost new, located in Almería, Spain Motorisatie: Yanmar 4JH5 57Hp diesel engine

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Almeria
img img

Moody 376

Sailing yacht Moody 376 located in Almería, Spain. Motorisatie: Perkins Prima Inboard, diesel engine 50 HP

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers - Almeria
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers - Almeria


contact

versturen

White Whale Yachtbrokers - Almeria

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van White Whale Yachtbrokers - Almeria

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie White Whale Yachtbrokers - Almeria

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen