Een greep uit het aanbod van Westhoek Marina

img

Etap 1100AC

Polyester motorboot, zeer compleet uitgerust en perfect afgewerkt. Een ideale combinatie om zowel langs de kust als op de binnenwateren te toeren Motorisatie: Klassieke beproefde Yanmar 6 cilinder 315 PK motor

Aanbieder: Westhoek Marina
img

Birchwood TS410

Ruime aangename boot met binnen en buitenbesturing (flybridge) zowel geschikt voor binnenwateren als op zee; Ligplaats kan behouden worden Motorisatie: 2 x 300 PK IVECO (diesel)

Aanbieder: Westhoek Marina
img img

Marex 280 Holiday

Nette boot met lichte gebruik sporen. De boot is in een uitstekende conditie. Leuke indeling, met een achterhut en extra bed in het salon. Motorisatie: Volvo Penta 75pk

Aanbieder: Westhoek Marina
complete aanbod

Westhoek Marina


contact

versturen

Westhoek Marina

Westhoek Marina is een ‘full service’ jachthaven, ontwikkeld in samenwerking met de Vlaamse waterwegbeheerder W&Z en wordt ondersteund door het interreg 2 zeeën project YACHT VALLEY, waarvan de stad Nieuwpoort de lead partner is.
 
Naast de ligplaatsen voor pleziervaartuigen en een technische zone voor stalling en onderhoud van boten, bieden we  nautische bedrijven de mogelijkheid aan om zich in het havengebouw te vestigen en eventueel voor hun diensten gebruik te maken van de havenfaciliteiten. Ook worden er vergaderzalen en leslokalen ter beschikking gesteld en is er een passende horecazaak met grote zonneterras voorzien. Dit alles is toegankelijk voor andersvaliden en werden de strengste milieunormen in acht genomen.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Westhoek Marina

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Westhoek Marina

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen