Een greep uit het aanbod van Sea Independent

img

Hike Expedition Yacht

Built with steel and aluminium construction and designed for low maintenance long range cruising Motorisatie: 2 x Caterpillar 3508B

Aanbieder: Sea Independent
img

Esline Fast Tender 36

Esline Fast Tender 36 is a special high speed perfomance tender Motorisatie: Mercury Racing R Vermogen: 2x 400 pk

Aanbieder: Sea Independent
img

Azimut 55 Evolution

The Azimut 55E is a popular model for those who seek uncompromising luxury and comfort at sea. Motorisatie: 2 x Caterpillar C12 hp / KW: 2 x 715 / 526

Aanbieder: Sea Independent
complete aanbod

Sea Independent


contact

versturen

Sea Independent

Sea Independent is een scheepsmakelaardij die wereldwijd actief is op 36 locaties en die gespecialiseerd is in de verkoop, bemiddeling en charter van luxe zeiljachten en motorjachten, in de klasse van 14 tot 50 meter, zowel nieuw als gebruikt.
Sea Independent bestaat uit een wereldwijd netwerk van meer dan dertig internationaal gecertificeerde makelaars in jachten. Het heeft uitgebreide expertise in huis en beschikt over veelzijdige technische, financiële en juridische kennis.
In alle hoeken van de wereld bent u verzekerd van dezelfde aangeboden diensten van hoge kwaliteit, omdat Sea Independent extra zijn best doet om exclusieve zorg en aandacht voor de klant te bieden.
Het onderhoudsniveau en de technische kwaliteit van alle jachten die gekocht of verkocht worden moet perfect zijn. Om het nog maar niet te hebben over de financiële aspecten die tot in het kleinste detail worden nagegaan, ook voor wat betreft juridische en internationale belastingkwesties.
De expertise van Sea Independent verhoogt uw vaarplezier.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Sea Independent

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Sea Independent

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen