Een greep uit het aanbod van Schepenkring Lelystad

Catalina 320
49 1

Motorisatie: Yanmar 27 PK

onder bod
J BOAT J39
52 1

Motorisatie: Yanmar, 3 cil. 27 pk.

€ 59.000
Freedom 35
44 1
€ 49.000
Complete aanbod

Schepenkring Lelystad

Schepenkring Lelystad
 
Jachtmakelaardij Lelystad is het Info en adviescentrum van Schepenkring Nederland.

Meer over Schepenkring Lelystad
Schepenkring Lelystad is sinds 1988 gevestigd in Lelystad. Met ingang van 2021 staan Bouke Thijsseling en Lennart Noorlander hier gezamenlijk aan het roer en zijn vrijwel dagelijks te vinden in DEKO Marina. Schepenkring Lelystad is gespecialiseerd in de begeleiding bij zowel de aan- als verkoop van schepen. De haven met verkoopsteiger is het ideale startpunt voor uw zoektocht naar een schip dat bij u past, maar ook tevens de plek waar alle faciliteiten aanwezig zijn om een snelle verkoop van uw schip mogelijk te maken.

Watersportliefhebbers
Bouke Thijsseling is sinds 1987 beëdigd jachtmakelaar en vanzelfsprekend een groot watersportliefhebber. Bouke is daarmee een onmiskenbare ervaringsdeskundige. Niet alleen als jachtmakelaar is Bouke veel op het water te vinden, maar ook in zijn vrije tijd is hij een enthousiast toer- en wedstrijdzeiler.
Lennart Noorlander heeft ruime ervaring in de watersport en is werkzaam geweest bij verschillende grote jachtmerken, o.a. Dehler, Winner en C-Yacht. Het “zeilvirus” is hem met de paplepel ingegeven. Lennart heeft jarenlange ervaring met wedstrijdzeilen en lange afstandzeilen op nationale en internationale wateren.

Expertise om uw schip snel te verkopen
Deze twee zeilers in hart en nieren zijn het ideale team om u te adviseren in de zoektocht naar uw ideale schip. Een zoektocht die begint in de DEKO Marina in Lelystad, waar alleen al aan de verkoopsteiger van Schepenkring Lelystad meer dan 50 zeiljachten ter bezichtiging liggen met lengtes variërend van 9 tot 16 meter. Schepenkring Lelystad beschikt daarnaast over alle mogelijkheden en expertise om uw schip snel te verkopen. Naast de 30t-kraan voor aankoopkeuringen beschikt de haven over brede antislip steigers voor veilige bezichtigingen en kan uw schip in de winter ook aangeboden worden vanuit winterstalling binnen of buiten.

Schepenkring Lelystad biedt meer
De locatie van Schepenkring Lelystad biedt meer voordelen. Als watersportliefhebber kunt u hier zo snel mogelijk met uw nieuwe schip het water op, ook proefvaarten zijn snel en gemakkelijk te regelen. Vanuit DEKO Marina kun je werkelijk alle kanten op: het IJsselmeer, de Friese meren, de Waddenzee of de Noordzee. Een dagje niet buitengaats? Ontdek dan de Oostvaardersplassen, ga shoppen in Bataviastad of geniet van de relaxte sfeer in onze haven.

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Schepenkring Lelystad

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Schepenkring Lelystad