Een greep uit het aanbod van Scheepsreparatie Friesland bv

complete aanbod

Scheepsreparatie Friesland bv


contact

versturen

Scheepsreparatie Friesland bv

SRF is een afkorting voor Scheepsbouw- en Reparatie Friesland. Meer dan 35 jaar geleden is SRF oorspronkelijk begonnen met het opbouwen van casco’s tot varende passagiersschepen. SRF heeft zijn diensten sindsdien enorm uitgebreid. Op dit moment is SRF gespecialiseerd in de nieuwbouw, refit en reparatie van zowel privé- als beroepsschepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste bouwmethoden. SRF levert maatwerk voor elk project, groot of klein.
 
Boot refit en reparatie
 
Zowel grote als kleine reparaties worden door de vakmensen van Scheepsbouw- en Reparatie Friesland uitgevoerd. Van het vervangen van onderdelen, het repareren van schade door aanvaringen tot het volledig restaureren van schepen. Vele in slechte staat verkerende casco’s zijn op de scheepswerf in Harlingen weer opgebouwd tot gezonde schepen. Ook voor deelrevisies kunt u bij SRF terecht. De scheepswerf in Harlingen beschikt over een 130 ton botenlift waarmee vaartuigen veilig in en uit het water kunnen worden gehesen.
 
Rondhouten
Op de rondhouten afdeling van SRF wordt al het denkbare rondhout gemaakt. SRF kan uw schip ook volledig tuigen en levert alles wat hierbij komt kijken.
 
Timmerwerk
Scheepsbouw- en Reparatie Friesland levert timmerwerk naar wens van de klant. Zowel het interieur als het exterieur van de boot kan door SRF van timmerwerk voorzien worden.
 
Staalwerk
Voor nieuwbouw, renovatie en reparatie op het gebied van staalwerk kunt u ook bij SRF terecht.
 
Techniek
Scheepsbouw- en Reparatie Friesland verzorgt de volledige elektrische installatie van uw schip. Uiteraard voor de nieuwbouwschepen, maar de elektrische installatie kan ook vernieuwd worden bij een refit of renovatie van uw schip.
 
Bootaanbod
 
Naast bootonderhoud en bootreparatie kunt u bij SRF ook een boot kopen. SRF biedt zowel nieuwe boten als tweedehands boten aan.
 
Nieuwbouw 
“Geen brug te ver” is het motto van SRF als het aankomt op de nieuwbouw van schepen. In de grote cascohal van 600 m2 worden de nieuwbouwprojecten volledig uitgevoerd, waarbij gekozen kan worden voor verschillende opleveringsstadia: casco, technisch vaarklaar, volledig geconserveerd of ingetimmerd en zeilklaar. Deze projecten worden volledig op de wensen van de opdrachtgever afgestemd.
 
Gebruikte boten
Door de kennis en expertise die SRF in de jaren heeft opgedaan kunnen zij u ook perfect adviseren in de aankoop of verkoop van gebruikte boten. Kijk regelmatig op de site om op de hoogte te blijven van welke tweedehands jachten te koop staan bij SRF.
 
Contact
 
Heeft u vragen, plannen voor verbouw of nieuwbouw? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of kom eens kijken op de scheepswerf in Harlingen ter oriëntatie.
 
Lex Tichelaar: 06-53975116
Klaas Koolhof: 06-22921987
Lourens Smits: 06-54966123
Wychard Raadsveld: 06-10791605
 


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Scheepsreparatie Friesland bv

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Scheepsreparatie Friesland bv

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen