Een greep uit het aanbod van Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer

img

Moonday 27 CS

Mooie goed onderhouden Moonday 27 te koop aangeboden. Een elegante alleskunner op het water. Motorisatie: 1x Vetus 42pk

Aanbieder: Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer 3
img

Monterey 224 FS

Zo goed als nieuw! Motorisatie: Volvo Penta 5.7 Gi 300

Aanbieder: Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer 3
img

Antaris 570

Een nette Antaris 570 met Vetus 22pk diesel, Antaris staat al jaren lang bekend om zijn bijzonder goede vaareigenschappen en kwaliteit. Motorisatie: Vetus 20 pk

Aanbieder: Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer 3
complete aanbod

Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer


contact

versturen

Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer

Henry Pieters is onze makelaar in Lemmer voor de regio's Friesland, kop van Overijssel en zijn bootscout Albert Rink voor de regio's Zuid Hollandse eilanden en de Biesbosch en zij zijn gespecialiseerd in (grotere) motorjachten, sport cruisers en zeiljachten. Maar u bent natuurlijk ook voor andere typen schepen van harte welkom en goed bedient!
Henry zijn roots liggen in de autobranche. Na een carriere van ruim 32 jaar vond hij het tijd om (om in maritieme uitdrukkingen te blijven) het roer finaal om te gooien en te gaan werken in een branche welke naast auto’s, zijn grote passie is geworden, n.l. de watersport.
Henry is een verwoed toerzeiler, maar ook met alle typen motorjachten weet hij raad. Zelf bezat hij een aantal motorjachten.
Henry heeft als makelaar al een schat aan ervaring opgedaan en een uitgebreid netwerk opgebouwd, met name in het buitenland, welke hij nu inbrengt in de Goliath organisatie. Dankzij zijn al zeer goede naam in de makelaarswereld, opgebouwd tot ver over onze grenzen, zal dat zeker lukken. Bij Henry kunt u ook terecht voor jachtbeheer/-management, project management indien u werkzaamheden aan uw jacht wil laten verrichten na de aankoop, winterstalling en alle soorten reparaties aan uw jacht. 
Henry Pieters is tevens de "huismakelaar" van Pikmeerkruisers in Grou. Naast Pikmeerkruisers met ervaring, bent u bij Henry ook aan het juiste adres voor als u een nieuwe wil laten bouwen. U kunt Henry bereiken op: +316-83098839 of; henry@scheepsmakelaardijgoliath.nl 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Scheepsmakelaardij Goliath Lemmer

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen