Een greep uit het aanbod van Scandinavian Yachts Workum

Dehler Duetta 94
18

Dehler Duetta 94

Nieuw binnen

Motorisatie: Lombardini LDW702M, 20 Pk

€ 24.250
Dehler 46C
34

Dehler 46C

Nieuw binnen

Motorisatie: Volvo Penta D2-75F

€ 460.000
Finngulf 37
32

Finngulf 37

Exclusief bij ons

Motorisatie: Yanmar 3YM30, 29Pk

€ 171.000
Complete aanbod

Scandinavian Yachts Workum

Scandinavian Yachts richt zich op de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe jachten. Ook bemiddelen wij bij de in- en verkoop van kwaliteitsjachten. Wij zoeken doelgericht naar de juiste nieuwe eigenaar die uw jacht in alle opzichten op waarde weet te schatten. Aan de hand van de door u geformuleerde wensen zoeken wij het juiste schip voor u, dan wel de juiste nieuwe eigenaar voor uw huidige jacht.

 

Wij benaderen de verkoop vanuit een geheel andere hoek als een gemiddelde makelaar. Voor ons is het erg belangrijk dat zowel de huidige als nieuwe eigenaar tevreden ons bedrijf verlaat. Wij verkopen niet alleen een jacht, onze insteek is ook om een relatie met de klant aan te gaan voor langere termijn. Dus ook na de verkoop leveren wij nog service en kunt u bij ons terecht met als uw vragen.

 

Door onze ervaring en kennis weten we een vrij nauwkeurige inschatting te maken van de onderhoudsstaat van schepen. Of u nu een jacht zoekt of uw jacht wilt verkopen, Scandinavian Yachts begeleidt u.
Ook als u elders een jacht op het oog heeft, kunnen wij u adviseren en bent u welkom als klant. U kunt altijd, geheel vrijblijvend, langs komen om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Versturen

Scandinavian Yachts Workum

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Scandinavian Yachts Workum

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Scandinavian Yachts Workum

Scandinavian Yachts Workum - documenten