Een greep uit het aanbod van Sailcentre Makkum Yachtservices

img

Comfortina 46

Het nieuwe ontwerp van Blank Yachtdesign kenmerkt zich door een strakke moderne lijn met behoud van de tijdloze Comfortina uitstraling.

img

BENTE 28BEN

Trouw aan de BENTE philosophie maar nu met variabele diepgang en afgesloten natte cel en hut. De unieke dodger is natuurlijk gebleven.

img

BENTE 24BEN

Het nieuwe Zeilen! Hypermodern gadget. Motorisatie: 1, Buitenboord/ inboard electrisch

complete aanbod

Sailcentre Makkum Yachtservices


contact

versturen

Sailcentre Makkum Yachtservices

Sailcentre Makkum is een allround en fullservice watersport bedrijf dat al ruim 35 jaar een begrip en vertrouwd adres is voor u en uw schip. Een werf waar alle werkzaamheden door een vast team van ervaren medewerkers wordt uitgevoerd. Stuk voor stuk mensen met jarenlange ervaring en een warm kloppend (watersport) hart! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van jachtservice, onderhoud & reparatie en zijn gespecialiseerd in schadeherstel. Uiteraard werken wij nauw samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers. Immers kwaliteit en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. De jachthaven van Sailcentre Makkum heeft 60 ligplaatsen en beschikt over uitgebreide stallingsmogelijkheden en een 20 tons botenkraan. Sailcentre Makkum allround jachtservice polyester & gelcoat-reparatie motoren service & onderhoud installatie techniek & electronica jachtbetimmeringe & refit jachtservice op locatie


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Sailcentre Makkum Yachtservices

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Sailcentre Makkum Yachtservices

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen