Een greep uit het aanbod van Qnautic

Qnautic Q39 Superb RIB
12

Motorisatie: 3x Mercury Verado Racing 400pk

prijs op aanvraag
Uitgelichte boot
Qnautic Q52
10
Qnautic Q52 Qnautic Q52
Qnautic

Motorisatie: 2x Cummins QSC600, Zeus 3800 Stick piloting

prijs op aanvraag
Complete aanbod

Qnautic

Voortbouwend op ons professionele erfgoed en DNA, levert Qnautic jachten en tenders van ongekende kwaliteit, waarmee nieuwe standaarden worden gezet in de jachtbouwindustrie.
Qnautic wordt geleid door de derde en vierde generatie Nederlandse scheepsbouwers.
 
De wortels van het bedrijf gaan terug tot 1935, toen de eerste generatie van de familie begon met het bouwen van kleine zeiljachten en boten voor de beroepsvaart.

De tweede generatie zette het familiebedrijf voort en richtte uiteindelijk Scheepswerf Minerva in Amsterdam op. Deze werf specialiseerde zich in de bouw en het onderhoud van commerciële schepen, zoals vrachtschepen, tankers en speciale baggerschepen.

De derde generatie van de familie breidde de bouw- en serviceactiviteiten uit met de handel in een grote variëteit van commerciële schepen, super vriestrawlers, sleepboten, snelle ondersteuningsvaartuigen en andere speciale vaartuigen.

In 2003 werd een nieuw bedrijf opgericht dat zich specialiseerde in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van aluminium catamarans voor het vervoer van bemanning en technici voor de offshore windindustrie. Alle schepen worden in Nederland gebouwd volgens de hoogste classificatie- en industrienormen en volgens eigen ontwerpen. Met 45 schepen die 24/7 offshore opereren, is het bedrijf Europees marktleider op het gebied van offshore crew transferschepen.
Qnautic

Trawlerkade 104 A
1976 CC  Ijmuiden
Nederland

www.qnautic.com

+31 (0)…Toon Zie 2 boten van Qnautic

Neem contact op

Versturen

Qnautic

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Qnautic

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Qnautic