Een greep uit het aanbod van Overwijk Jachtbemiddeling

Danish Rose 37 Mk
40

Motorisatie: Zeer betrouwbare en prima lopende Iveco Aifo 7450i10 met 91 pk.

verkocht
Tjeukemeer 1120 AK
42

Tjeukemeer 1120 AK

Nieuw binnen

Motorisatie: Krachtige Mercedes OM352 zescilinder met 105 pk en ca. 1600 uren na revisie.

€ 49.500
Pikmeer 1050 OK
40

Pikmeer 1050 OK

Nieuw binnen

Motorisatie: In 2009 nieuwe Nanni 5.250TDI ingebouwd. Een prachtige stille en krachtige motor van 85 pk.

€ 74.500
Complete aanbod

Overwijk Jachtbemiddeling

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Wij bemiddelen alleen schepen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dit zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm.

Al het aanbod wordt uitgebreid en tot in detail gepresenteerd op de website. De schermvullende foto’s zijn uniek in Nederland en laten niets aan toeval over.

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Uniek! Als eerste jachtmakelaar in Nederland maken we actief gebruik van de Social Media. Achtergronden, nieuws, extra foto’s en commentaar van onze klanten en medewerkers vindt u op onze Twitteraccount en Facebookpagina.

Neem contact op

Versturen

Overwijk Jachtbemiddeling

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Overwijk Jachtbemiddeling

"Zeer betrouwbaare en vriendelijke Makelaar. Is altijd zeer klanten orienteerd & volgens mij met een goed kennis van de maarkt. Wij hebben 2 keer en boot met hem gekocht & verkocht en zeer goede ervaringen gemakt. Warm aanbevolen."

de heer Matthias Becker uit Siegen, Duitsland op 25/09/2016

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Overwijk Jachtbemiddeling