Een greep uit het aanbod van Overwijk Jachtbemiddeling

img

Drammer 935 Classic

Zeer fraaie en uitstekend onderhouden Drammer 935 Classic. Motorisatie: Prima onderhouden Yanmar 4JHE met 56 pk en 1400 motoruren

Aanbieder: Overwijk Jachtbemiddeling
img img

Ardokruiser 1150 AK

Bijzonder nette en zeer ruime kruiser met erg veel leefruimte. Bij uitstek gescikt voor langere reizen. Motorisatie: DAF575 105 pk in prima staat. Nieuwe ingebouwd in 1997. Nu 2857 draaiuren.

Aanbieder: Overwijk Jachtbemiddeling
img

Nimbus 305 Coupe

Genomineerd voor diverse awards en geprezen om zijn ruimte, praktische toepassingen, comfort en vaareigenschappen en geroemd om zijn kwaliteit. Motorisatie: Volvo Penta D3 vijfcilinder met 220pk en nog maar 160 vaaruren.

Aanbieder: Overwijk Jachtbemiddeling
complete aanbod

Overwijk Jachtbemiddeling


contact

versturen

Overwijk Jachtbemiddeling

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Wij bemiddelen alleen schepen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dit zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm.

Al het aanbod wordt uitgebreid en tot in detail gepresenteerd op de website. De schermvullende foto’s zijn uniek in Nederland en laten niets aan toeval over.

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Uniek! Als eerste jachtmakelaar in Nederland maken we actief gebruik van de Social Media. Achtergronden, nieuws, extra foto’s en commentaar van onze klanten en medewerkers vindt u op onze Twitteraccount en Facebookpagina.DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Overwijk Jachtbemiddeling

"Zeer betrouwbaare en vriendelijke Makelaar. Is altijd zeer klanten orienteerd & volgens mij met een goed kennis van de maarkt. Wij hebben 2 keer en boot met hem gekocht & verkocht en zeer goede ervaringen gemakt. Warm aanbevolen."

de heer Matthias Becker uit Siegen, Duitsland op 25/09/2016


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Overwijk Jachtbemiddeling

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen