Een greep uit het aanbod van Overwijk Jachtbemiddeling

Norska Danish Rose 36
39

Norska Danish Rose 36

Nieuw binnen

Motorisatie: Volvo Penta TMD31B 100pk met nog maar 1360 vaaruren in prima conditie

€ 79.000
Sollux 850 TC
33

Motorisatie: Volvo Penta D2 75 pk in prima conditie

onder bod
Rogger 850 AK
53

Motorisatie: Vetus 42 pk in zeer goede staat met 2557 motoruren.

verkocht
Complete aanbod

Overwijk Jachtbemiddeling

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Wij bemiddelen alleen schepen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dit zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm.

Al het aanbod wordt uitgebreid en tot in detail gepresenteerd op de website. De schermvullende foto’s zijn uniek in Nederland en laten niets aan toeval over.

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Uniek! Als eerste jachtmakelaar in Nederland maken we actief gebruik van de Social Media. Achtergronden, nieuws, extra foto’s en commentaar van onze klanten en medewerkers vindt u op onze Twitteraccount en Facebookpagina.

Neem contact op

Versturen

Overwijk Jachtbemiddeling

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Overwijk Jachtbemiddeling

"Zeer betrouwbaare en vriendelijke Makelaar. Is altijd zeer klanten orienteerd & volgens mij met een goed kennis van de maarkt. Wij hebben 2 keer en boot met hem gekocht & verkocht en zeer goede ervaringen gemakt. Warm aanbevolen."

de heer Matthias Becker uit Siegen, Duitsland op 25/09/2016

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Overwijk Jachtbemiddeling