Een greep uit het aanbod van Overwijk Jachtbemiddeling

Risor 27 OK AK
44

Motorisatie: Prima draaiende Vetus 33 pk uit 1993 met ca. 3155 uur.

€ 22.500
Lemsteraak Blomaak 1120
47

Lemsteraak Blomaak 1120

Exclusief bij ons

Motorisatie: Nieuwe (!) Craftsman CM4.42 4-cilinder 42 pk

€ 79.000 (€ 89.000)
Doggersbank 1210 Ak
39

Doggersbank 1210 Ak

Exclusief bij ons

Motorisatie: Ford 2713E, 110 pk in 2015 gereviseerd ingebouwd

€ 47.500
Complete aanbod

Overwijk Jachtbemiddeling

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Wij bemiddelen alleen schepen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dit zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm.

Al het aanbod wordt uitgebreid en tot in detail gepresenteerd op de website. De schermvullende foto’s zijn uniek in Nederland en laten niets aan toeval over.

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Uniek! Als eerste jachtmakelaar in Nederland maken we actief gebruik van de Social Media. Achtergronden, nieuws, extra foto’s en commentaar van onze klanten en medewerkers vindt u op onze Twitteraccount en Facebookpagina.

Neem contact op

Versturen

Overwijk Jachtbemiddeling

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Overwijk Jachtbemiddeling

"Zeer betrouwbaare en vriendelijke Makelaar. Is altijd zeer klanten orienteerd & volgens mij met een goed kennis van de maarkt. Wij hebben 2 keer en boot met hem gekocht & verkocht en zeer goede ervaringen gemakt. Warm aanbevolen."

de heer Matthias Becker uit Siegen, Duitsland op 25/09/2016

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Overwijk Jachtbemiddeling