Een greep uit het aanbod van Overwijk Jachtbemiddeling

Doerak 850 OK
33

Doerak 850 OK

Prijs verlaagd

Motorisatie: Nanni N4.38. 38 pk. Nieuw ingebouwd in 2022. Nog maar 154 vaaruren.

€ 29.000 (€ 29.500)
Piet Hein Sloep
51

Piet Hein Sloep

Nieuw binnen

Motorisatie: Solé Mitsubishi Diesel 3-cilinder 29pk.

€ 44.500
Bege Patrouille 10.50
38

Motorisatie: Yanmar 4JH5E 56pk met slechts 253 vaaruren.

onder bod
Complete aanbod

Overwijk Jachtbemiddeling

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Wij bemiddelen alleen schepen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dit zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm.

Al het aanbod wordt uitgebreid en tot in detail gepresenteerd op de website. De schermvullende foto’s zijn uniek in Nederland en laten niets aan toeval over.

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Uniek! Als eerste jachtmakelaar in Nederland maken we actief gebruik van de Social Media. Achtergronden, nieuws, extra foto’s en commentaar van onze klanten en medewerkers vindt u op onze Twitteraccount en Facebookpagina.

Neem contact op

Versturen

Overwijk Jachtbemiddeling

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Overwijk Jachtbemiddeling

"Zeer betrouwbaare en vriendelijke Makelaar. Is altijd zeer klanten orienteerd & volgens mij met een goed kennis van de maarkt. Wij hebben 2 keer en boot met hem gekocht & verkocht en zeer goede ervaringen gemakt. Warm aanbevolen."

de heer Matthias Becker uit Siegen, Duitsland op 25/09/2016

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Overwijk Jachtbemiddeling