Een greep uit het aanbod van Orange Yachting

img

Sunseeker Martinique 39

Amazing refit done in 2016 Immaculate Condition! Motorisatie: 2x VOLVO D3 220Hp.

Aanbieder: Orange Yachting
img

PARDO YACHTS PARDO 43 DEMO

Pardo 43 in Porsche Arktis Silber, Her complete inventory list comprises of many items. Motorisatie: 2x Volvo Penta IPS 600

Aanbieder: Orange Yachting
complete aanbod

Orange Yachting


contact

versturen

Orange Yachting

Orange Yachting
 
Uw full-service jachtmakelaar
 
Orange Yachting is de jachtmakelaar die uw vertrouwen verdient. Bij ons kunt u terecht voor de aan- en verkoop van kwaliteit motorjachten en sloepen. Daarnaast is Orange Yachting importeur van de stijlvolle Pardo  en Anvera jachten, Gocycle en de Seabob luxury watertoys. Orange Yachting is gecertificeerd EMCI makelaar lid van van de  HISWA.
We hebben verstand van zaken en helpen u graag met het vinden van het motorjacht of sloep dat bij uw wensen past. We begeleiden u in het gehele traject: van proefvaart tot prijsonderhandeling. Ook voor de verkoop van jachten en sloepen helpen wij u graag. Bij Orange Yachting weten we dat een pro-actieve houding het beste werkt. Samen bepalen we de vraagprijs van het jacht, waarbij u de kennis meebrengt over uw boot en wij over de kennis van de markt beschikken.
Onze makelaar Okke Hooites staat zeven dagen per week voor u klaar. Door zijn jaren ervaring in de jachtmakelaardij en uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland, is hij de aangewezen persoon om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven. Kom gerust langs voor een ontspannen en vrijblijvende kennismaking. We zien u graag eens bij ons op kantoor in Jachthaven Jonkman.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Orange Yachting

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Orange Yachting

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen