Een greep uit het aanbod van Orange Yachting

Four Winns V378 With Volvo Penta IPS
41

Motorisatie: 2x D4 300D-C IPS

€ 158.000
Apreamare GOZZO 35 #012 DIRECT AVAILABLE
35

Motorisatie: 2 x Volvo Penta D6 320 Hp

€ 441.500 (ex BTW)
Cranchi ZAFFIRO 28
16

Cranchi ZAFFIRO 28

Prijs verlaagd

Motorisatie: 2x Volvo Penta 4.3 GXI-E

€ 35.000 (€ 39.500)
Complete aanbod

Orange Yachting

Orange Yachting
 
Uw full-service jachtmakelaar
 
Orange Yachting is de jachtmakelaar die uw vertrouwen verdient. Bij ons kunt u terecht voor de aan- en verkoop van kwaliteit motorjachten en sloepen. Daarnaast is Orange Yachting importeur van de stijlvolle Pard Yachts  en Apremare, Gocycle, Awake electric surfboards en de Seabob luxury watertoys. Orange Yachting is gecertificeerd EMCI makelaar lid van van de  HISWA.
We hebben verstand van zaken en helpen u graag met het vinden van het motorjacht of sloep dat bij uw wensen past. We begeleiden u in het gehele traject: van proefvaart tot prijsonderhandeling. Ook voor de verkoop van jachten en sloepen helpen wij u graag. Bij Orange Yachting weten we dat een pro-actieve houding het beste werkt. Samen bepalen we de vraagprijs van het jacht, waarbij u de kennis meebrengt over uw boot en wij over de kennis van de markt beschikken.
Onze makelaars staan zeven dagen per week voor u klaar. Door zijn jaren ervaring in de jachtmakelaardij en uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland, is hij de aangewezen persoon om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven. Kom gerust langs voor een ontspannen en vrijblijvende kennismaking. We zien u graag eens bij ons op kantoor in Jachthaven Jonkman.
 

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Orange Yachting

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Orange Yachting