Een greep uit het aanbod van NovaYachting

Beneteau Oceanis 40.1
3

Motorisatie: Yanmar 45 HP

prijs vanaf € 174.700 (ex BTW)
Beneteau Oceanis 38.1
25 3

Motorisatie: Yanmar 30 HP

prijs vanaf € 128.100 (ex BTW)
Beneteau Oceanis 30.1
20 3

Motorisatie: Yanmar 14 HP

prijs vanaf € 73.000 (ex BTW)
Complete aanbod

NovaYachting

Opgericht in 1982 door Paul Hameeteman en uitgegroeid tot een modern, solide en gekend watersportbedrijf. Het familiebedrijf heeft zich daarbij ontwikkeld tot een hecht team, dat behalve in jachtmakelaardij en jachtservice door heel Europa, zeer actief is in de vertegenwoordiging van een bijzondere combinatie klinkende bootmerken. Het is ook deze mix die de veelzijdigheid van Nova Yachting in Bruinisse illustreert.
 
Het Benelux importeurschap van het gerenommeerde Hallberg-Rassy uit Zweden en Sargo "all season" motorjachten uit Finland. Het exclusieve importeurschap in Nederland sinds 2012 van de wereldwijd gelouterde Beneteau motor- en zeiljachten "Avantgarde in Boating" en sinds 2019 het importeurschap voor de Benelux van EXCESS catamarans "Moderation is a fatal thing, nothing succeeds like EXCESS".
 
Stuk voor stuk professionele partijen binnen de watersportbranche. Professionaliteit die volgens Nova Yachting de basis vormt voor een succesvolle samenwerking tussen werf, importeur en eigenaar. Zo werkt Nova Yachting.
NovaYachting

Jachthavenweg 71a
4311 NC  Bruinisse
Nederland

www.nova-yachting.nl

+31(0)…Toon Zie 47 boten van NovaYachting

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van NovaYachting

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie NovaYachting