Een greep uit het aanbod van Najad Benelux

img

Najad N395 AC (Demo)

Demo Najad 395AC volgeladen met opties. Motorisatie: Saildrive Yanmar

Aanbieder: Najad Benelux
img

Najad N450 CC (Nieuw)

De Najad 450 is een echt Zweeds kwaliteitsproduct. De afwerking, kwaliteitsstandaard en de vaareigenschappen zijn onevenaarbaar. Motorisatie: Yanmar saildrive

Aanbieder: Najad Benelux
img

Najad N505 CC (Nieuw)

Dit prachtige jacht is gecreëerd op basis van kwaliteit, prestaties, veiligheid, comfort en uitstekende zeewaardigheid. Motorisatie: yanmar saildrive

Aanbieder: Najad Benelux
complete aanbod

Najad Benelux


Najad Benelux

adres:

Marina Port Zélande | Kabbelaarsbank 5.01 | 3253 ME Ouddorp
THE  Netherlands
Nederland
www.najad.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 5 boten van Najad Benelux

contact

versturen

Najad Benelux

Over Najad Benelux
 
Najad Benelux is sinds 2019 onderdeel van For Sail Yachtbrokers. Najad is al bijna 50 jaar een begrip in de watersport en wij zijn erg trots dit geweldige merk te mogen vertegenwoordigen in de Benelux.
Een Najad is een mix van prestatie, comfort en veiligheid. Ieder jacht is zeewaardig en met zijn tweeën te varen. Zo kan je met elke Najad de wereld rond. Is dat niet uw ambitie, dan is het toch fijn om te weten dat u ongeacht de omstandigheden altijd op uw Najad kan vertrouwen. Combineer deze eigenschappen met een prachtig ontwerp en de vakkundige bouwwijze en u hebt het perfecte jacht voor wie alleen het allerbeste wil.
Najad Benelux is gevestigd in Enkhuizen en Port Zelande en is er voor alle Najad zeilers. Technische vragen, service, winterstalling, makelaardij of een zoektocht naar de voor u perfecte boot. U kan voor alles bij ons terecht.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Najad Benelux

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Najad Benelux

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen