Een greep uit het aanbod van Loosdrecht Yachting

img

Valkvlet 1060 OK

In zeer goede staat verkerende Valkvlet 1060 OK waar de afgelopen jaren flink in is geïnvesteerd om in optimale conditie te houden! Motorisatie: 62 pk Samofa S4E

Aanbieder: Loosdrecht Yachting
img

Polaris Manta 860 HT

Nette Polaris met hardtop, gezellig interieur Motorisatie: Peugeot 62 PK diesel

Aanbieder: Loosdrecht Yachting
img

Kempala Kotter 1350

Zeer fraai gelijnde rondspant gejoggelde kotter met een mooi betimmerd interieur van teakhout. Compleet uitgerust en een praktische layout Motorisatie: Volvo Penta TAMD40B, 165 pk, 6 cilinder diesel

Aanbieder: Loosdrecht Yachting
complete aanbod

Loosdrecht Yachting


Loosdrecht Yachting

adres:

Oud Loosdrechtsedijk 165
1231 LV  Loosdrecht
Nederland
www.loosdrechtyachting.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 40 boten van Loosdrecht Yachting

contact

versturen

Loosdrecht Yachting

Loosdrecht Yachting heeft ruim 25 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste jachtmakelaars in motorjachten in Nederland. Dit feit op zichzelf is voor veel kopers en verkopers al voldoende reden om naar onze verkoophaven te komen.
Ons aanbod
Loosdrecht Yachting is gespecialiseerd in de verkoop van motorjachten, kotters en vletten in de lengteklasse van 10 tot 15 meter. De meeste van deze jachten zijn van Nederlandse makelij en voorzien van dieselmotoren. De bouwjaren variëren van begin zeventiger jaren tot hagelnieuw. Prijzen zijn afhankelijk van bouwjaar, afwerking en staat van onderhoud. In onze verkoophaven is het hele jaar door een wisselend aanbod van 50 tot 100 door ons geselecteerde jachten te bezichtigen.
De ligging van onze verkoophaven is uniek. Midden in het hart van Loosdrecht, dat zelf een centrale watersport-functie heeft in de randstad, in Nederland en in Europa!


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Loosdrecht Yachting

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Loosdrecht Yachting

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen