Een greep uit het aanbod van Lemmer Yachting

img

Sea Ray Sport

Mooie Sea Ray welke onlangs geheel is opgeknapt (interieur/exterieur) met Riba Trailer die onlangs is voorzien van nieuwe banden & lagers. Motorisatie: 1 MerCruiser, 4.3 V6 AlphaOne met 175 PK, Tank van 83 liter.

Aanbieder: Lemmer Yachting
img

Breedendam 2000S Spitsgatsloep

Prachtige sloep is in topconditie en is een mooie combinatie van een stevige polyester blauwe romp en verder is alles mahonie en teak. Motorisatie: Vetus diesel 25 PK. Gebruik 1.5 ltr per uur. 800 draaiuren.

Aanbieder: Lemmer Yachting
img

Rembrandt Sloep 650

Mooie Rembrandtsloep, uitvoering 650 uit 2005 te koop aangeboden Motorisatie: Sole Diesel 28 Mini

Aanbieder: Lemmer Yachting
complete aanbod

Lemmer Yachting


contact

versturen

Lemmer Yachting

In de nabijheid van ‘s werelds grootste stoomgemaal, het op de UNESCO wereld erfgoed lijst geplaatste  Ir. D.F.  Woudagemaal, vind u op industrieterrein “Lemsterhoek”  een van de grotere jachtwerven van Friesland; Lemmer-Yachting.  Op een oppervlakte van meer dan 5000m², verdeeld over meerdere hallen, maken wij uw nautische dromen waar volgens het “One-Stop-Shopping” principe; één adres voor al uw wensen!
 
Van de aankoop van uw boot tot en met winterstalling. Maar ook voor het stralen, het naderhand schilderen/spuiten van uw boot, voor al uw scheepstimmerwerk, reparatie, (motor) onderhoud, refit en zelfs nieuwbouw. Alle facetten van de jachtbouw en jachtservice kunnen door Lemmer-Yachting  worden gerealiseerd onder eigen dak, onder eigen regie en eindverantwoording.
 
Dit biedt u als boot eigenaar enorm veel voordelen. U heeft slechts één adres en één aanspreekpunt.
 
Ongeacht het aantal en de diversiteit van de werkzaamheden aan uw boot; hij hoeft slechts één keer uit het water te worden gehaald en blijft, behoudens bij het stralen en spuiten, op dezelfde werkplek staan gedurende de gehele reparatie periode.
 
Dat is pas efficiënt werken!
 
Ons adres:
 
Lemmer Yachting
Klaaskamp 7
8531 XE Lemmer
Tel: 0514 – 534144 
Mob: 06 – 11884884
info@lemmeryachting.nl 
http://www.lemmeryachting.nl
KvK: 61638544
BTW: NL854424684B01 
 
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Lemmer Yachting

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Lemmer Yachting

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen