Een greep uit het aanbod van JONKERS YACHTS B.V.

Linssen Grand Sturdy 500 AC Variotop
110

Motorisatie: 2x Volvo Penta D3-150

€ 1.395.000
Contest 36S
72

Motorisatie: 1x Volvo Penta 2003T; 43 HP

verkocht
Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA serie 2
48 1
€ 349.000
Complete aanbod

JONKERS YACHTS B.V.

Welkom bij Jonkers Yachts!
Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit. Wij streven ernaar dat uw contact met Jonkers Yachts een buitengewone ervaring is, mede door onze persoonlijke benadering.  
 
Jonkers Yachts is agent van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats, waarmee u kiest voor een jacht waarin eerlijk vakmanschap, vooruitstrevende technologie en de mooiste materialen zijn samengebracht.
 
Wij begeleiden u bij de aankoop van uw jacht en zijn uw servicepunt op het gebied van onderhoud en (winter)stalling. Daarnaast zijn wij uw aanspreekpunt voor de financiering, verzekering, ligplaats en het transport van uw jacht. Ook voor de verkoop van uw motor- of zeiljacht bent u bij Jonkers Yachts aan het juiste adres. Het exterieur en interieur van uw schip wordt aan een uitvoerige controle onderworpen, waarbij in het bijzonder aandacht wordt geschonken aan de technische componenten. Indien noodzakelijk wordt u geadviseerd over een refit, om de verkoop van uw jacht te bespoedigen.
 
Met onze website www.jonkers.org krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf en hiermee hopen wij u te informeren en uw belangstelling te wekken. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf alvorens een beslissing te nemen over de aanschaf van een luxe jacht.  
JONKERS YACHTS B.V.

Kabbelaarsbank 11
3253 ME  Ouddorp
Nederland

www.jonkers.org

+31(0)…Toon Zie 47 boten van JONKERS YACHTS B.V.

Neem contact op

Versturen

Locatie JONKERS YACHTS B.V.