Een greep uit het aanbod van JONKERS YACHTS B.V.

img

Linssen Grand Sturdy 590 AC Wheelhouse

This is your chance to buy one of the biggest Linssen Yachts ever built! Very spacious and elegant with all the comfort you can think off. Motorisatie: Volvo Penta D4-225

Aanbieder: JONKERS YACHTS B.V.
img

Riva Rivale 52

Every Riva is something special and the Riva Rivale 52 is no exception. Motorisatie: 2x MANV10CR (1.100 pk)

Aanbieder: JONKERS YACHTS B.V.
img

Linssen Yachts Grand Sturdy 40.0 Sedan "NEW - ON DISPLAY" MODEL 2020

In the Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan motoryacht, the passage connecting the saloon to the cockpit is on one level, with only a low threshold. Motorisatie: 2x 4 Cyl. Volvo Penta D2-75

Aanbieder: JONKERS YACHTS B.V.
complete aanbod

JONKERS YACHTS B.V.


JONKERS YACHTS B.V.

adres:

Kabbelaarsbank 11
3253 ME  Ouddorp
Nederland
www.jonkers.org

klik hier voor telefoonnummer
zie 49 boten van JONKERS YACHTS B.V.

contact

versturen

JONKERS YACHTS B.V.

Welkom bij Jonkers Yachts!
Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit. Wij streven ernaar dat uw contact met Jonkers Yachts een buitengewone ervaring is, mede door onze persoonlijke benadering.  
 
Jonkers Yachts is agent van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats, waarmee u kiest voor een jacht waarin eerlijk vakmanschap, vooruitstrevende technologie en de mooiste materialen zijn samengebracht.
 
Wij begeleiden u bij de aankoop van uw jacht en zijn uw servicepunt op het gebied van onderhoud en (winter)stalling. Daarnaast zijn wij uw aanspreekpunt voor de financiering, verzekering, ligplaats en het transport van uw jacht. Ook voor de verkoop van uw motor- of zeiljacht bent u bij Jonkers Yachts aan het juiste adres. Het exterieur en interieur van uw schip wordt aan een uitvoerige controle onderworpen, waarbij in het bijzonder aandacht wordt geschonken aan de technische componenten. Indien noodzakelijk wordt u geadviseerd over een refit, om de verkoop van uw jacht te bespoedigen.
 
Met onze website www.jonkers.org krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf en hiermee hopen wij u te informeren en uw belangstelling te wekken. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf alvorens een beslissing te nemen over de aanschaf van een luxe jacht.  


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van JONKERS YACHTS B.V.

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie JONKERS YACHTS B.V.

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen