Een greep uit het aanbod van Jachtwerf Allemansgeest

H20 Dancer 530
17

Motorisatie: 1x Suzuki DF90, 90 pk Four Stroke

€ 17.500
Infanta Rib 7.5 OR Black Edition
9

Motorisatie: 1x Evinrude E-Tec 250pk

€ 43.750
Isloep Rapida 777
15

Motorisatie: 80 pk Yanmar diesel

€ 74.500
Complete aanbod

Jachtwerf Allemansgeest

Jachtwerf Allemansgeest is het trefpunt van botenliefhebbers. Een locatie waar je altijd een leuke boot kunt vinden, waar je terechtkunt voor service en onderhoud aan je boot. Een locatie waar je mensen treft die jouw passie voor het varen en voor leuke boten delen en die je graag willen helpen om zorgenloos te varen. Of je nu met een sloep, een tender of een motorjacht vaart de mensen van Jachtwerf Allemansgeest weten wat jouw boot voor jou betekent en delen jouw plezier in het varen. 
 
De geschiedenis van Jachtwerf Allemansgeest wordt grotendeels bepaald door Jachtwerf Klaassen en de prachtige Super van Craft jachten die er gebouwd werden. 
Waarschijnlijk al in 1937 begon Bernd Klaassen in Voorschoten met de bouw van jachten. In 1956 liep het jacht met bouwnummer 50 bij Jachtwerf Allemansgeest van stapel en totaal zijn er meer dan 600 Super van Craft jachten gebouwd. 
 
Op Jachtwerf Allemansgeest worden nu de LongIsland jachten gebouwd, deels door dezelfde mensen van Jachtwerf Klaassen die de Super van Craft jachten hebben gebouwd.  
 
Naast de bouw van nieuwe jachten biedt Jachtwerf Allemansgeest alles dat nodig is voor het zorgeloos genieten van varen:
Verkoop nieuwe boten
Jachtmakelaardij
Overdekte ligplaatsen
Jachthaven
Winterstalling
Motoronderhoud
Schilderwerk
Reparatie
Refit
Jacht Transport
Winterservice
 
 

 
 

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Jachtwerf Allemansgeest

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Jachtwerf Allemansgeest