Een greep uit het aanbod van Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

img

Doggersbank 11.50 AK

Deze mooie Doggersbank 11.50 is goed onderhouden en voorzien van vele extra's. Dubbel glas, generator en alle benodigde apparatuur voor lange reizen. Motorisatie: New Holland 130 PK

Aanbieder: Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen
img

Valkkruiser Voyager 16.80

Deze Valk Voyager is een heerlijk schip om lange reizen mee te maken en is voorzien van alle comfort die daarvoor nodig is. Motorisatie: John Deere 225 pk

Aanbieder: Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen
img

Makma Caribbean 36 Cabin

Een Makma Caribbean 36 Cabin waar er maar 3 van zijn gebouwd! Met de stuurstand aan stuurboordzijde i.p.v. achterin het schip en met vaste ramen. Motorisatie: Yanmar 6LP-STE Turbo Diesel 315 PK 6-cilinder

Aanbieder: Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen
complete aanbod

Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen


contact

versturen

Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

Nautisch Centrum Nicolaas Witsen is al sinds 1853 actief in reparatie en nieuwbouw van schepen. In het verleden zijn hier vele schepen gebouwd waarvan nog documentatie en tekeningen aanwezig zijn in ons archief. De werf heeft zich onder leiding van Remon de Nijs verder gespecialiseerd in winterstalling, onderhoud, reparatie en refits.
 
Nautisch Centrum Nicolaas Witsen beschikt over moderne hijs-, helling- en transportmiddelen.
Zo hebben wij een portaalkraan tot 50 ton en een helling voor schepen tot 300 ton. Het transporteren van de jachten verzorgen wij met moderne hydraulische botenwagens. Voor het afmasten van uw zeiljacht hebben wij een eigen hijsinstallatie.

Sinds de zomer van 2018 heeft Nautisch Centrum Nicolaas Witsen ook zijn eigen Jachtmakelaardij.
Hier kunt u terecht voor de jachtbemiddeling, aan- en verkoop van uw jacht. De jachtmakelaardij wordt gerund door Marco Drupsteen en Tinca Ooijevaar.
 
Alle scheepsbenodigdheden en onderhoudsproducten vindt u in de watersportwinkel Bootschappen Watersport op het werfterrein.
 
Kortom: voor stalling, onderhoud, reparatie, refits, scheepsbenodigdheden, en de aan- en verkoop van uw jacht kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van het nautisch team van Nicolaas Witsen!
 
 


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen