Een greep uit het aanbod van Holland Sport Boat Centre

img

Corsiva 565 New Age

Zeer nette en snelvarende Corsiva 565 New Age met een 60PK Mercury outboard. Motorisatie: 60PK Mercury outboard

Aanbieder: Holland Sport Boat Centre
img

Searay 210 Sundeck

Zeer nette SeaRay 210 Sundeck uit 2000, uitgevoerd met een MerCruiser 5.7L V8 (250 pk) alpha 1. Motorisatie: MerCruiser 5.7L V8 (250 pk) alpha 1

Aanbieder: Holland Sport Boat Centre
img

Bayliner 275 Ciera Sunbridge

Mooie Bayliner 275 ciera sunbridge uit 2004, uitgevoerd met een MerCruiser 350 MAG MPI (300 pk) Bravo lll. Motorisatie: MerCruiser 350 MAG MPI (300 pk) Bravo lll.

Aanbieder: Holland Sport Boat Centre
complete aanbod

Holland Sport Boat Centre


contact

versturen

Holland Sport Boat Centre

Een watersportzaak gespecialiseerd in snelvarende boten met meer dan 65 jaar evaring in de watersport. Een haven met meer dan 250 ligplaatsen en een super gezellig terras. Bayliner, Sea Ray, Scarab, HeyDay, Waterspoor, Mercury, Mercruiser, Cummins, Yamaha, SeaDoo, Zapata, Seabob, Jetlev-Flyer, Jetsurf, GoCycle, AB Inflatables, Zodiac, Jobe, Jetpilot, Kalf, Pega, Vanclaes, Freewheel & Jet-Loader. Bij ons vindt u alles, van rubberboot tot motorjacht, een groot aanbod in occasions en alles wat daarbij hoort. De allereerste Bayliner importeur van Nederland met de grootst gesorteerde Bayliner showroom van Europa met een range van Sportboats, Cuddy's, Deckboats en Sportcruisers. Sea Ray met meer dan 30 verschillende modellen in vier verschillende product groepen. Waterscooters van SeaDoo gefabriceerd onder de vlag van Bombardier. En leverancier van Yamaha buitenboord motoren en waterscooters. Met een grote keus aan Super Yacht Toys, van hoog in de lucht met de Flyboards van Zapata en de Jetpacks van Jetlev-Flyer tot diep onderwater met de onderwaterscooters van Seabob. Verder beschikken wij over één van de grootste funstores van Nederland met alleen de allerbeste merken als: Jobe, Jetpilot en Reef. En om onze klanten ook veilig de weg op te sturen voeren wij alleen trailers van de merken Pega, Kalf, VanClaes, Freewheel en Jetloader. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor al u watersportaccessoires -en onderdelen van verschillende merken. 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Holland Sport Boat Centre

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Holland Sport Boat Centre

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen