Een greep uit het aanbod van Het Wakend Oog

img

Cheoy Lee Offshore 32 Pilothouse

Prachtig zeiljacht met klassieke lijnen en scheeps interieur met veel massief teak, fraaie rondzitgroep , teak dekken, boegschroef, omvormer, etc. Motorisatie: Vetus 32 pk diesel van 1995

Aanbieder: Het Wakend Oog
img

Meeuwkruiser 950 AK

Keurige kruiser met o.a. boegschroef, zonnepanelen, vw marine diesel van 2012, vw-tank, etc. Motorisatie: VW Marine diesel 45 pk ( 2012 )

Aanbieder: Het Wakend Oog
img

Viksund 31 Goldfish

hele nette Viksund in 2015 nieuw betimmerd en nieuw gespoten, boegschroef van 2016, en gereviseerde motor, meer info en foto's volgen Motorisatie: Volvo Penta 105 pk diesel, ( gereviseerd in 2010 )

Aanbieder: Het Wakend Oog
complete aanbod

Het Wakend Oog


Het Wakend Oog

adres:

Vosseleane 51
NL 8551 ML  Woudsend
Nederland
www.hwo.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 44 boten van Het Wakend Oog

contact

versturen

Het Wakend Oog

Motorjacht kopen of verkopen? Jachtmakelaardij Het Wakend Oog is in 1977 opgericht en thans gevestigd in Woudsend. Zij heeft daar de beschikking over diverse presentatiemogelijkheden voor uw schip: Overdekt in het water, in hal, buiten op de wal en buiten in het water. Tevens kunnen wij alle werkzaamheden en kranen tot 30 ton voor u coordineren en kunt u bij ons terecht voor (overdekte) ligplaatsen. Het Wakend Oog is geopend van maandag t/m zaterdag.(zon- en feestdagen op afspraak mogelijk) Wij werken met twee ervaren erkende makelaars en taxateurs in jachten, een office manager en een team van technische mensen en specialisten. Wij zijn altijd op zoek naar jonge werfgebouwde motorjachten ter bemiddeling. Wij verkopen uw boot ook vanaf uw eigen ligplaats. U bent van harte welkom en wij informeren u graag onder het genot van een kopje koffie. Tot ziens in Woudsend!


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Het Wakend Oog

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Het Wakend Oog

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen