Een greep uit het aanbod van Floris Watersport

img

Rogger 1050

Deze wel hele mooie en zeer goed onderhouden Rogger motorsailer is meer dan compleet uitgerust. Motorisatie: Voorzien van een Perkins 50PK diesel 4 cilinders in zeer goede staat.

Aanbieder: Floris Watersport
img

Rietaak 1300

Deze oerhollandse Rietaak ademt huiselijkheid en er is van alles aanwezig voor langer verblijf aan boord Motorisatie: Voorzien van een sterke 80PK Ford Lehman.

Aanbieder: Floris Watersport
img

Polaris Manta 860

Goed onderhouden Polaris 860 Manta Motorisatie: Voorzien van een jonge (2005) en sterke 37PK Mitsubishi scheepsdiesel

Aanbieder: Floris Watersport
complete aanbod

Floris Watersport


contact

versturen

Floris Watersport

Floris Watersport is een handelsonderneming die zich specialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte boten en buitenboordmotoren. Wij richten ons op boten waarin de prijs/kwaliteit in evenredige verhouding staat.Naast allerlei boten, kunt u bij ons ook terecht voor diverse buitenboordmotoren in verschillende prijsklassen.De voordelen van Floris Watersport zijn: Wij geven u een eerlijk advies Wij leveren een opknapper waar u echt iets moois van kan maken. Wij zijn goed bereikbaar Wij ruilen ook uw oude boot en buitenboordmotor in Wij kunnen gekochte boten door geheel Nederland leveren Wij werken op afspraak, zodat we echt tijd voor u kunnen nemen Wij houden onze website actueel.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Floris Watersport

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Floris Watersport

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen