Een greep uit het aanbod van Elling Brokerage

Elling E3 Ultimate XE
37

Motorisatie: Cummins CTA 8.3 , 450 pk

onder bod
Elling E4 Ultimate (Stabiliser)
50

Motorisatie: Volvo Penta D6-480 pk + Volvo D1-30 hulpmotor.

€ 715.000 (ex BTW)
Elling E4 Ultimate
1

Motorisatie: Volvo Penta Common rail D6-435pk met slechts 650 uur. Cummins Onan generator 7 kW..

verkocht
Complete aanbod

Elling Brokerage

Meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop en het opleveren van Elling jachten!
 
ELLING KOPEN
Voor de aankoop van uw Elling bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over een Elling welke wij in portefeuille hebben of dat u ergens anders uw Elling heeft gevonden. Wij staan altijd klaar voor vragen. Sinds 2003 hebben wij ervaring met het opleveren, proefvaren en transporteren van Ellingen.
De kennis die de afgelopen jaren is opgedaan is uniek  en wij bieden dan ook een geheel ander oplever protocol dan andere makelaars. De uitleg van het hele schip, van glaszekering tot de kleinste afsluiter, bij ons krijgt u dit allemaal mee! Dat houdt in dat u met een schip op pad gaat wat u niet meer zelf hoeft te ontdekken en zelfs na oplevering staan we u graag nog te woord voor eventuele vragen en/of uitleg.

ELLING VERKOPEN
Mocht u uw Elling willen verkopen dan kan dat via uw eigen ligplaats of via onze verkoophal in Aalst. Vanaf uw eigen ligplaats blijft u varen en genieten van uw boot. Mocht het door omstandigheden anders uitpakken dan bieden wij u een plek aan in een overdekte en verwarmde hal , waar uw boot binnenligt zodat deze ook minder vuil wordt en altijd verkoopklaar is voor potentiële kopers. Door onze ervaring is het ook niet nodig om bij de proefvaart aanwezig te zijn, dit nemen wij allemaal uit handen! Zelfs de boot leeghalen behoort tot de mogelijkheden!

REFIT EN ONDERHOUD
U kunt altijd terecht voor onderhoud of een grote refit aan uw Elling, ook wanneer deze niet via Ellingbrokerage is aangeschaft. Van het polijsten of poetsen van de romp en het aanbrengen van nieuwe bekleding tot onderhoud aan de motor of de algemene installatie.

TRANSPORT
Wij hebben jarenlange ervaring in het transport, zowel over weg als water! Ellingbrokerage verzorgt niet alleen het transport klaarmaken van de boot, maar ook het papierwerk! Tevens hebben wij veel ervaring met het ex- en importeren van jachten! 
 
Elling Brokerage

Hoekeinde 24
4254 LN  Sleeuwijk
Nederland

+31(0…Toon Zie 16 boten van Elling Brokerage

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Elling Brokerage

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Elling Brokerage