Een greep uit het aanbod van Elling Brokerage

img

Elling E4 Ultimate

Prachtige en zeer complete Elling E4 met veel opties. Eigenaar gaat upgraden naar een E6! Motorisatie: Volvo Penta D6-435 plus Volvo D1-30 wingengine

Aanbieder: Elling Brokerage
img

Elling E3 Ultimate XE

Elling E3 met verlengd zwemplateau in uitstekende staat! Motorisatie: Volvo Penta TAMD 74, 480 pk, 5 kW Onan Generator

Aanbieder: Elling Brokerage
img

Elling E4 Ultimate

Elling E4 with the full size air-conditioning, Volvo D6-435 hp with only 650 hours + wing engine and gangway. Motorisatie: Volvo D6-435 + D1 saildrive wing engine

Aanbieder: Elling Brokerage
complete aanbod

Elling Brokerage


Elling Brokerage

adres:

Veerdam 1
5308 JH  Aalst
Nederland

klik hier voor telefoonnummer
zie 14 boten van Elling Brokerage

contact

versturen

Elling Brokerage

Meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop en het opleveren van Elling jachten!
 
ELLING KOPEN
Voor de aankoop van uw Elling bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over een Elling welke wij in portefeuille hebben of dat u ergens anders uw Elling heeft gevonden. Wij staan altijd klaar voor vragen. Sinds 2003 hebben wij ervaring met het opleveren, proefvaren en transporteren van Ellingen.
De kennis die de afgelopen jaren is opgedaan is uniek  en wij bieden dan ook een geheel ander oplever protocol dan andere makelaars. De uitleg van het hele schip, van glaszekering tot de kleinste afsluiter, bij ons krijgt u dit allemaal mee! Dat houdt in dat u met een schip op pad gaat wat u niet meer zelf hoeft te ontdekken en zelfs na oplevering staan we u graag nog te woord voor eventuele vragen en/of uitleg.

ELLING VERKOPEN
Mocht u uw Elling willen verkopen dan kan dat via uw eigen ligplaats of via onze verkoophal in Aalst. Vanaf uw eigen ligplaats blijft u varen en genieten van uw boot. Mocht het door omstandigheden anders uitpakken dan bieden wij u een plek aan in een overdekte en verwarmde hal , waar uw boot binnenligt zodat deze ook minder vuil wordt en altijd verkoopklaar is voor potentiële kopers. Door onze ervaring is het ook niet nodig om bij de proefvaart aanwezig te zijn, dit nemen wij allemaal uit handen! Zelfs de boot leeghalen behoort tot de mogelijkheden!

REFIT EN ONDERHOUD
U kunt altijd terecht voor onderhoud of een grote refit aan uw Elling, ook wanneer deze niet via Ellingbrokerage is aangeschaft. Van het polijsten of poetsen van de romp en het aanbrengen van nieuwe bekleding tot onderhoud aan de motor of de algemene installatie.

TRANSPORT
Wij hebben jarenlange ervaring in het transport, zowel over weg als water! Ellingbrokerage verzorgt niet alleen het transport klaarmaken van de boot, maar ook het papierwerk! Tevens hebben wij veel ervaring met het ex- en importeren van jachten! 
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Elling Brokerage

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Elling Brokerage

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen