Een greep uit het aanbod van Elling Brokerage

img

Elling E3 Ultimate

Een goed onderhouden Elling E3 Ultimate met het hoogglans kersen interieur, met centrale verwarming van kabola!! Motorisatie: Cummins 450 pk CTA 8.3 liter!

Aanbieder: Elling Brokerage
img

Elling E4 Utimate

This beauty is for sale!! An E4 with only 350 hours on the engine! D2-40 wing engine, gangway, air-con etc! Motorisatie: Volvo D6-435 hp + D2-40 Hp wing engine

Aanbieder: Elling Brokerage
img

Elling E4 Ultimate

Prachtige E4 met zeer veel opties en in nieuwstaat! Genverter systeem, airco, cv en hulpmotor! Motorisatie: Volvo D6-435 Common rail diesel + hulpmotor Volvo D1-30 saildrive

Aanbieder: Elling Brokerage
complete aanbod

Elling Brokerage


Elling Brokerage

adres:

Veerdam 1
5308 JH  Aalst
Nederland

klik hier voor telefoonnummer
zie 9 boten van Elling Brokerage

contact

versturen

Elling Brokerage

Meer dan 13 jaar ervaring in de verkoop en het opleveren van Elling jachten!
 
ELLING KOPEN
Voor de aankoop van uw Elling bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over een Elling welke wij in portefeuille hebben of dat u ergens anders uw Elling heeft gevonden. Wij staan altijd klaar voor vragen. Sinds 2003 hebben wij ervaring met het opleveren, proefvaren en transporteren van Ellingen.
De kennis die de afgelopen jaren is opgedaan is uniek  en wij bieden dan ook een geheel ander oplever protocol dan andere makelaars. De uitleg van het hele schip, van glaszekering tot de kleinste afsluiter, bij ons krijgt u dit allemaal mee! Dat houdt in dat u met een schip op pad gaat wat u niet meer zelf hoeft te ontdekken en zelfs na oplevering staan we u graag nog te woord voor eventuele vragen en/of uitleg.

ELLING VERKOPEN
Mocht u uw Elling willen verkopen dan kan dat via uw eigen ligplaats of via onze verkoophal in Aalst. Vanaf uw eigen ligplaats blijft u varen en genieten van uw boot. Mocht het door omstandigheden anders uitpakken dan bieden wij u een plek aan in een overdekte en verwarmde hal , waar uw boot binnenligt zodat deze ook minder vuil wordt en altijd verkoopklaar is voor potentiële kopers. Door onze ervaring is het ook niet nodig om bij de proefvaart aanwezig te zijn, dit nemen wij allemaal uit handen! Zelfs de boot leeghalen behoort tot de mogelijkheden!

REFIT EN ONDERHOUD
U kunt altijd terecht voor onderhoud of een grote refit aan uw Elling, ook wanneer deze niet via Ellingbrokerage is aangeschaft. Van het polijsten of poetsen van de romp en het aanbrengen van nieuwe bekleding tot onderhoud aan de motor of de algemene installatie.

TRANSPORT
Wij hebben jarenlange ervaring in het transport, zowel over weg als water! Ellingbrokerage verzorgt niet alleen het transport klaarmaken van de boot, maar ook het papierwerk. Ook wanneer u met de Elling gestrand bent door ziekte of andere omstandigheden dan zorgen wij ervoor dat uw boot weer op locatie komt.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Elling Brokerage

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Elling Brokerage

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen