Een greep uit het aanbod van DSA Yachts

img

Vri-Jon Contessa 37E

Vri-Jon Contessa 37E van eerste eigenaar! Motorisatie: Yanmar 4LHA-HTP 118KW 160PK

Aanbieder: DSA Yachts
img

Vri-Jon Open Kuip 42 DEMO

Nieuwbouw Openkuip 42, snel leverbaar! Motorisatie: Yanmar 4JH 110

Aanbieder: DSA Yachts
img

Vri-Jon Contessa 40E

Vri-Jon Contessa 40E 2e Slaapkamer in punt Motorisatie: Yanmar 118 Kw 160 Pk

Aanbieder: DSA Yachts
complete aanbod

DSA Yachts


DSA Yachts

adres:

Opdijk 16
8376 HH  Ossenzijl
Nederland
www.vri-jon.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 26 boten van DSA Yachts

contact

versturen

DSA Yachts

Vri-Jon DSA Yachts is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Binnen drie ontwerplijnen worden de schepen in nauw overleg met de eigenaar vervaardigd, waardoor persoonlijke wensen in het ontwerp, de uitrusting en de afwerking te realiseren zijn. Vri-Jon DSA Yachts kan bogen op ruim een kwart eeuw kennis, ervaring en vakmanschap. Kernwoord hierbij is kwaliteit. Kwaliteit in bouwkundig opzicht, maar vooral ook in relatie tot onze klant. Want een betrouwbaar ontwerp- en bouwproces vormt de basis voor de realisatie van schepen op topniveau. Dat is waar Vri-Jon DSA Yachts voor staat.
 
Vri-Jon heeft internationaal naam gemaakt met de befaamde Contessa serie, de meest comfortabele en veelzijdige motorkruiser in haar klasse. De Classic-range treedt in die traditie; prachtig gelijnde, robuuste schepen met een zeer luxe afwerking. Maar met de Open Kuip serie brengt de werf een totaal vernieuwde generatie motorjachten. Stijlvol en exclusief, tegelijk scheeps en karaktervol van uitstraling.
 
Dankzij de centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, is de werf uitgegroeid tot volwaardig nautisch centrum, met alle denkbare voorzieningen. De jachthaven Contessa Marina vormt het kloppend hart, gecombineerd met de overdekte haven en luxueuze schiphuizen. Bij de werf kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, de geconditioneerde winterstalling en de verkoophaven voor de gebruikte schepen.

Gebruikte jachten te koop
Klanten van Vri-Jon DSA Yachts hebben vaak iets bijzonders in te ruilen. Volg hier ons actuele overzicht van gebruikte schepen. Vri-Jon DSA Yachts adviseert bij jachtbemiddeling, maar ook bij financiering en verzekering. Bij nieuwbouw kan inruil een optie zijn.


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van DSA Yachts

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie DSA Yachts

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen