Een greep uit het aanbod van DSA Yachts

Vri-Jon Contessa 50 OC
15

Motorisatie: 1x Volvo Penta D4-175

prijs op aanvraag
Vri-Jon Contessa 35 OC
27

Motorisatie: 1x Volvo Penta D2-75 Diesel

prijs op aanvraag
Vri-Jon Contessa 47 AC
25 1

Motorisatie: 1 x 150 Pk Mercury MD 150 diesel

prijs op aanvraag
Complete aanbod

DSA Yachts

Vri-Jon DSA Yachts is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Binnen drie ontwerplijnen worden de schepen in nauw overleg met de eigenaar vervaardigd, waardoor persoonlijke wensen in het ontwerp, de uitrusting en de afwerking te realiseren zijn. Vri-Jon DSA Yachts kan bogen op ruim een kwart eeuw kennis, ervaring en vakmanschap. Kernwoord hierbij is kwaliteit. Kwaliteit in bouwkundig opzicht, maar vooral ook in relatie tot onze klant. Want een betrouwbaar ontwerp- en bouwproces vormt de basis voor de realisatie van schepen op topniveau. Dat is waar Vri-Jon DSA Yachts voor staat.
 
Vri-Jon heeft internationaal naam gemaakt met de befaamde Contessa serie, de meest comfortabele en veelzijdige motorkruiser in haar klasse. De Classic-range treedt in die traditie; prachtig gelijnde, robuuste schepen met een zeer luxe afwerking. Maar met de Open Kuip serie brengt de werf een totaal vernieuwde generatie motorjachten. Stijlvol en exclusief, tegelijk scheeps en karaktervol van uitstraling.
 
Dankzij de centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, is de werf uitgegroeid tot volwaardig nautisch centrum, met alle denkbare voorzieningen. De jachthaven Contessa Marina vormt het kloppend hart, gecombineerd met de overdekte haven en luxueuze schiphuizen. Bij de werf kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, de geconditioneerde winterstalling en de verkoophaven voor de gebruikte schepen.

Gebruikte jachten te koop
Klanten van Vri-Jon DSA Yachts hebben vaak iets bijzonders in te ruilen. Volg hier ons actuele overzicht van gebruikte schepen. Vri-Jon DSA Yachts adviseert bij jachtbemiddeling, maar ook bij financiering en verzekering. Bij nieuwbouw kan inruil een optie zijn.
DSA Yachts

Opdijk 16
8376 HH  Ossenzijl
Nederland

www.vri-jon.nl

+31 (0)5…Toon Zie 4 boten van DSA Yachts

Neem contact op

Versturen

DSA Yachts

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van DSA Yachts

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie DSA Yachts