Een greep uit het aanbod van De Valk Sneek

Navy Tender
35

Motorisatie: Mercedes-Benz V6

€ 295.000
Citation 1250 OK
34

Motorisatie: Iveco Aifo

onder bod
Boarncruiser 40 Classic Line
33

Motorisatie: Perkins

€ 199.000
Complete aanbod

De Valk Sneek

De vestiging van jachtmakelaardij De Valk Sneek is sinds 1998 gevestigd op het industrieterrein ’t Ges in Sneek, hét epicentrum van watersportbedrijven aan de Houkesloot te Sneek in Friesland. De Houkesloot is de waterentree voor de stad Sneek vanaf het Sneekermeer. Ook via de weg zijn wij zeer eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A7.

De verkoophaven van De Valk Sneek is gesitueerd in het kloppend hart van het Friese watersportland, het ideale startpunt voor een nieuw vaaravontuur. Zodra u bij ons een jacht heeft gekocht, kunt u het leren kennen op de prachtige meren en wateren die Friesland rijk is.
Ook wanneer u uw jacht wilt verkopen, bent u bij De Valk Sneek aan het juiste adres. Een zeer internationaal publiek weet onze verkoophaven te vinden, wat versterkt wordt door alle watersport- en charterbedrijven die om ons heen gevestigd zijn.

De Valk Sneek is gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten. Wij beschikken over een unieke overdekte verkoophaven welke ligplaats biedt aan circa 50 jachten, een buitenhaven met plaats voor circa 30 jachten en de mogelijkheid om een aantal jachten op de wal te presenteren.
Onze overdekte verkoophaven heeft een hoogte van 7 meter, hierdoor tevens ideaal voor jachten met een hoge doorvaarthoogte.
De Valk Sneek

Zwolsmanweg 7
8606 AC  Sneek
Nederland

www.devalk.nl

+31(0)…Toon Zie 49 boten van De Valk Sneek

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van De Valk Sneek

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie De Valk Sneek