Een greep uit het aanbod van De Valk Hamburg

Classic Yawl 15.6 One Off by Hatecke
38

Motorisatie: Volvo Penta

€ 138.000
Nauticat 43
32

Motorisatie: Ford Lehmann

€ 172.000 (€ 198.000)
Cantieri Di Pisa 65
35

Motorisatie: MAN

€ 249.000
Complete aanbod

De Valk Hamburg

Onze locatie
De Valk Germany in Hamburg en Kiel heeft vaste afspraken met verschillende jachthavens waardoor we uw jacht altijd op de allerbeste manier kunnen presenteren. Onze verkoophavens en de talrijke watersport- en charterfaciliteiten in de omgeving trekken een breed, internationaal publiek.
 
Onze activiteiten
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten. We hebben jarenlange ervaring en hanteren de hoogste normen in ons vakgebied. We kennen alle jachten in onze portfolio persoonlijk, zijn bekend met alle details en hebben ze uitgebreid besproken met de eigenaars zodat we ze accuraat en tot in de puntjes kunnen beschrijven.
 
En verder
Ook kunnen we u ondersteunen met onderhoud, een verfbeurt of de revisie van de motor. We werken hierin samen met specialisten in de betreffende gebieden en kunnen u in contact brengen met de juiste persoon voor iedere klus. Als u wilt, kunnen we u zelfs het hele proces uit handen nemen.
 
Tot uw dienst!
Het toegewijde team staat te allen tijde voor u klaar. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van een jacht, een prijsschatting of simpelweg het oriënteren binnen de markt, wij kijken ernaar uit om u beter te leren kennen en uw plannen te bespreken, wat ze ook mogen zijn.
We kunnen u tijdens uw bezoek adviseren over hotels in de omgeving en uitjes zoals het theater, de opera, concerten en andere toeristische attracties. Zo combineert u uw bezichtiging met uw favoriete vrijetijdsbesteding.
De Valk Hamburg

Domstrasse 11
20095  Hamburg
Duitsland

www.devalk.nl

+49 40 …Toon Zie 11 boten van De Valk Hamburg

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van De Valk Hamburg

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie De Valk Hamburg