Een greep uit het aanbod van De Driesprong Yachtcharters

30 Tons Hydraulische botenwagen
4
€ 12.500
Complete aanbod

De Driesprong Yachtcharters

Motorboot huren in Friesland
Wilt u een motorboot huren in Friesland ? Dan beleeft u een onvergetelijke vaarvakantie. Huur vertrouwd een modern motorjacht voor 4 tot 12 personen bij De Driesprong Yachtcharters. Bekijk de online de beschikbaarheid van de motorboot van uw voorkeur. Reserveer direct online op onze website.
Complete motorboten te huur in Friesland
Onze boten zijn uitgerust met alle mogelijke voorzieningen en een uitgebreide inventaris. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw vaarvakantie. Linnengoed en handdoeken kunt u apart bij ons huren.
Zorgeloos een motorboot huren in Friesland
Als u een motorboot huurt in Friesland biedt De Driesprong Yachtcharters minder geoefende schippers een vaarcursus en schipperstraining. Daarom kunt u vertrouwd varen zonder zorgen. Op elk motorjacht zijn waterkaarten aanwezig en biedt De Driesprong exclusieve vaarroutes voor een prachtige vaarvakantie. In Friesland gelden de gebruikelijke vaarregels en aanlegregels. De Driesprong Yachtcharters informeert u hier graag over.
Als u een motorboot huurt in Friesland dient u havengeld en brug- en sluisgeld te voldoen. Marrekrite ligplaatsen zijn gratis. Een Marrekrite wimpel bestelt u hier.
Ook gelden in Friesland regels voor vissen. Daarom kunt u ook een visakte via Driesprong Yachtcharters reserveren.
Als u een motorboot huurt in Friesland biedt De Driesprong Yachtcharters ook de mogelijkheid om uw huisdieren mee te nemen op uw vakantie. Zodoende kunt u lekker varen met uw hele gezin!
Hulp bij online reserveren van uw motorboot
Hulp nodig bij het online reserveren op de website van De Driesprong Yachtcharters? Neem dan contact met ons op. U huurt moderne jachten veilig online via de website van De Driesprong Yachtcharters. We bieden hulp bij online reserveren van uw motorboot. Uw motorboot ligt voor u klaar vanaf 14 uur in Friesland bij de jachthaven van De Driesprong. U kunt uw jacht weer afmeren voor 10 uur in de ochtend.

Neem contact op

Versturen

De Driesprong Yachtcharters

Diensten

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van De Driesprong Yachtcharters

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie De Driesprong Yachtcharters