Een greep uit het aanbod van Cornelder Scheepstechniek

img

Langenberg Next Generation 42

Prachtig retro modern schip voor veel vaarplezier. Door zijn prachtige lijn een opvallende verschijning op het water.

img

Langenberg Next Generation 40

Prachtig Retro modern schip waarmee u veel vaarplezier mee gaat beleven.

img

Langenberg Next Generation 38

Prachtig Retro modern schip waarmee u zeker veel vaarplezier mee beleefd. Een schip waarmee u opvalt door zijn prachtige ontwerp.

complete aanbod

Cornelder Scheepstechniek


contact

versturen

Cornelder Scheepstechniek

In 2007 zijn wij gestart met ons scheepstechnische bedrijf. De start was bescheiden als eenmanszaak met uitsluitend reparatie en refit op locatie. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar een watersportbedrijf met reparatie, refit, nieuwbouw en een watersportwinkel. Uitgangspunt is dat klanten voor een totaalpakket aan diensten en producten bij ons terecht kunnen. De ene keer gaat het om een reparatie, de andere keer om een complete refit. winkel vindt u velerlei producten, die eventueel ook door ons geïnstalleerd kunnen worden. U bent van harte welkom voor meer informatie. De koffie staat klaar! Cornelder scheepstechniek is aangesloten bij de Nederlandse Jachtbouw Industrie ( het NJI ) en de Koninklijke Metaalunie.
 
NEXT GENERATION
De Langenberg NXG is een prachtig schip met retro uitstraling door zijn opvallende voorsteven, het verhoogde voordek  en het stoere stuurhuis.  Op dit moment is hij verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de NXG38 en de NXG42. Aan het onderwaterschip is veel aandacht besteed. De optimaal gestroomlijnde romp bestaat uit 6 mm dik staal. Deze zware romp verhoogt het comfort en de veiligheid. De indeling van het interieur bepaalt u zelf. Standaard is het schip als volgt  ingedeeld: stuurhuis met rondzitbank, eigenaarshut, gastenhut, toiletruimte, separate doucheruimte en keuken. Voor verdere specificaties, zie bijgaande technische omschrijving.
 
WATERSPORTWINKEL
In onze goed bereikbare winkel verkopen wij een breed assortiment op het gebied van: • Techniek en motor • Elektra • Dekuitrusting en tuigage • Sanitair & Kombuis • Veiligheid •Onderhoudsmiddelen en verf Bij uw aankoop proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en de juiste prijs voorop staan. Wij zijn dealer van diverse merken zoals Vetus, Mastervolt, Victron, Optiparts, Sjippie, Xunzel, IndelB, enz. Mochten wij een artikel niet op voorraad hebben, dan kunnen wij dit bij één van onze leveranciers bestellen. Openingstijden winkel di tm za 09:30 – 16:00 uur. Vanaf 1 november tot en met 1 maart is onze watersport winkel gesloten. Wij zijn dan op afspraak geopend.


DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Cornelder Scheepstechniek

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Cornelder Scheepstechniek

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen