Een greep uit het aanbod van Connect Yachtbrokers

Jeanneau 44DS
50 5

Motorisatie: Yanmar 4JH5-CE 54Pk met met draaibare saildrive en slechts ca 700 draaiuren

€ 219.999
Viko S26
9 1

Viko S26

Prijs verlaagd

Motorisatie: Yamaha 8Pk Yamaha langstaart

€ 28.500 (€ 39.000)
Olivier Van Meer Goeree 12.70
28

Motorisatie: Kubota 67Pk met ca 1300 draaiuren

€ 199.900
Complete aanbod

Connect Yachtbrokers

Connect Yachtbrokers BV is gevestigd in Enkhuizen direct aan het Markermeer op het terrein van De Gier Jachtservices. Hier beschikken wij onder andere over een verkoopsteiger, stallingsmogelijkheden (tot 100 ton) en een toegewijd team van specialisten.
Ligt uw schip op een andere locatie of in het buitenland? Ook dat is voor ons geen belemmering en kunnen wij het verkooptraject voor uw uitstekend verzorgen.
 
Door onze unieke manier van adverteren door middel van het inzetten van een dronebeelden, 360° fotografie en videotour, dragen wij zorg dat uw schip opvalt tussen het overige aanbod. Wij bieden al ons exclusieve aanbod ook aan bij andere jachtmakelaardijen om te zorgen dat uw kostbare bezit vlot verkocht. Wij delen hierbij onze courtage en blijven het aanspreekpunt voor uw schip.

U kunt van ons verwachten dat wij realistisch adviseren, duidelijk communiceren omtrent de status van uw schip en een veilige transactie waarborgen.

Wilt u opvallend en succesvol uw schip verkopen, of heeft aankoopplannen? Door onze tools kunnen wij u ook hiermee uitstekend van dienst zijn.

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Connect Yachtbrokers

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Connect Yachtbrokers