Een greep uit het aanbod van Breehorn

Breehorn 37
38 1

Motorisatie: Vetus 4.17, 42 PK

€ 92.500 (€ 98.500)
Dutch Runabout 22
13 4

Motorisatie: Prijs is exclusief motor, vanwege de vele mogelijkheden in PK's en elektrisch- of benzinemotor

prijs vanaf € 32.950
Breehorn 44
10

Motorisatie: Yanmar 4JH4E met saildrive

prijs vanaf € 468.000
Complete aanbod

Breehorn

In de 40 jaar dat Breehorn bestaat is groei nooit een doel op zich geweest. Daarom bouwen we nog steeds geen grote series. Hierdoor hebben we tijd om met elke klant te overleggen over zijn wensen en elk schip afzonderlijk te specificeren en te bouwen. Wij hebben de bouw van kiel tot tuigage in eigen beheer. Zo houden we controle over kwaliteit van de processen en materialen en zijn we flexibel.
 
Geïnteresseerden vertellen we graag over onze bouwwijze, de keuze van harsen, gelcoats en sandwich, de kwaliteit van de betimmering en waarom we schotten inlamineren, et cetera. Wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden de werf verlaat en kan vertrouwen op een uitstekende service en garantie. Wij vertrouwen er namelijk ook op dat een tevreden klant nog vele jaren Breehorn ambassadeur is.
 
Winterstalling en service
Een flink deel van alle Breehorn eigenaren komt iedere winter bij ons terug om het schip te stallen. Dit kan buiten op het werfterrein, maar ook binnen in een verwarmde loods. Wij kunnen zorg dragen voor onderhoud of aanpassingen aan uw schip. Het werk wordt uitgevoerd door onze eigen medewerkers die het schip goed kennen.
 
Makelaardij
Wanneer u op zoek bent naar een gebruikt schip of uw Breehorn wilt verkopen doet u dat natuurlijk bij de werf zelf. Wij kennen de schepen die we te koop aanbieden en hebben een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.
 
Wij ontmoeten u graag op de werf in Woudsend. U kunt hier onze schepen al dan niet in aanbouw bekijken en overleggen over de mogelijkheden. Wij zijn er op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur.
 
Wanneer u in het weekend wilt langs komen, maken we hiervoor graag een afspraak.
Breehorn

Vosseleane 69
8551 ML  Woudsend
Nederland

www.breehorn.nl

+31(0)…Toon Zie 8 boten van Breehorn

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Breehorn

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Breehorn