Een greep uit het aanbod van Breehorn

img

Hallberg Rassy 26

Zeer nette Hallberg Rassy 26 Motorisatie: Volvo D1-13, 2006

Aanbieder: Breehorn
img

Breehorn 37

Mooie, zeer goed onderhouden en uitgebreid uitgeruste Breehorn 37 Motorisatie: Vetus 4.14

Aanbieder: Breehorn
img img

Breehorn 37

Goed onderhouden breehorn 37 Motorisatie: Yanmar 36 PK

Aanbieder: Breehorn
complete aanbod

Breehorn


Breehorn

adres:

Vosseleane 69
8551 ML  Woudsend
Nederland
www.breehorn.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 12 boten van Breehorn

contact

versturen

Breehorn

In de 40 jaar dat Breehorn bestaat is groei nooit een doel op zich geweest. Daarom bouwen we nog steeds geen grote series. Hierdoor hebben we tijd om met elke klant te overleggen over zijn wensen en elk schip afzonderlijk te specificeren en te bouwen. Wij hebben de bouw van kiel tot tuigage in eigen beheer. Zo houden we controle over kwaliteit van de processen en materialen en zijn we flexibel.
 
Geïnteresseerden vertellen we graag over onze bouwwijze, de keuze van harsen, gelcoats en sandwich, de kwaliteit van de betimmering en waarom we schotten inlamineren, et cetera. Wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden de werf verlaat en kan vertrouwen op een uitstekende service en garantie. Wij vertrouwen er namelijk ook op dat een tevreden klant nog vele jaren Breehorn ambassadeur is.
 
Winterstalling en service
Een flink deel van alle Breehorn eigenaren komt iedere winter bij ons terug om het schip te stallen. Dit kan buiten op het werfterrein, maar ook binnen in een verwarmde loods. Wij kunnen zorg dragen voor onderhoud of aanpassingen aan uw schip. Het werk wordt uitgevoerd door onze eigen medewerkers die het schip goed kennen.
 
Makelaardij
Wanneer u op zoek bent naar een gebruikt schip of uw Breehorn wilt verkopen doet u dat natuurlijk bij de werf zelf. Wij kennen de schepen die we te koop aanbieden en hebben een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.
 
Wij ontmoeten u graag op de werf in Woudsend. U kunt hier onze schepen al dan niet in aanbouw bekijken en overleggen over de mogelijkheden. Wij zijn er op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur.
 
Wanneer u in het weekend wilt langs komen, maken we hiervoor graag een afspraak.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Breehorn

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Breehorn

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen