Een greep uit het aanbod van Brabant Yachting

img

Interboat 1280 AK

Interboat 1280, ruim en stabiel schip Motorisatie: DAF 575 nieuw met 100 uur in 2013

Aanbieder: Brabant Yachting
img img

Verhoef 850 OK

leuke ruime boot met veel vernieuwingen en wat restant werk aan opboue en kuip Motorisatie: Mercedes OM615 Volledig gereviseerd Drinkwaard

Aanbieder: Brabant Yachting
img

Westerly BERWICK 31

In zeer goede staat verkerende Westerly Berwick 31 rondspant, kimkielen Vaarklaar in uitstekende staat van onderhoud. Motorisatie: Vetus M4-14 (1989)

Aanbieder: Brabant Yachting
complete aanbod

Brabant Yachting


Brabant Yachting

adres:

Nederveenweg 18
5161 PA  Sprang Capelle
Nederland
www.brabantyachting.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 22 boten van Brabant Yachting

contact

versturen

Brabant Yachting

Brabant Yachting is een scheepswerf gespecialiseerd in het bouwen van stalen motorjachten Spaceline van 12.5 tot 17 meter. De schepen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en aan u afgeleverd. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal. Dit betekent dat wij de schepen zo inrichten zoals u dat wenst. Gedurende de bouwperiode bent u van harte welkom om de activiteiten te volgen en de voortgang met ons te bespreken. Naast het bouwen van volledig nieuwe schepen kunt u bij ons ook terecht voor occasions, het bouwen van een kwalitatief hoogwaardig casco, en het uitvoeren van onderhoud- en servicewerkzaamheden. Persoonlijke aandacht en liefde voor het vak zijn kenmerkend voor Brabant Yachting. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. U bent dan ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze scheepswerf in Sprang Capelle (nabij Waalwijk).

DienstenRecensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Brabant Yachting

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Brabant Yachting

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen