Een greep uit het aanbod van Bootverkopers.nl

X-Yachts 442
80

Motorisatie: Volvo Penta 51 pk.

€ 115.000
Complete aanbod

Bootverkopers.nl

In 2007 zijn we begonnen met Bootverkopers.nl omdat we dachten dat het beter kon. Onze slogan was en is "Bootverkopers.nl verkoopt uw boot wel!". Dat moesten we toen nog wel even waar maken... Nu we een aantal jaren verder zijn kunnen we concluderen dat we het meer dan waar gemaakt hebben. Onze omloopsnelheid ligt extreem hoog en verkoop binnen 0 tot 2 maanden is eerder regel dan uitzondering.
 
Veel tevreden kopers en verkopers bewijzen dat onze aanpak werkt. Wij zijn gespecialiseerd in zeiljachten met een waarde van zo'n 15.000 - 400.000 euro en verkopen vanuit uw eigen ligplaats. Wanneer u uw eigen ligplaats op wilt zeggen hebben wij maand ligplaatsen beschikbaar.
 
Onze courtage voor volledige bemiddeling is de laagste in de markt en altijd op no cure no pay basis zonder verrassingen achteraf. Om onze goed werkende aanpak ook voor boten in het lagere prijssegment mogelijk te maken hebben wij een aantal Premiumpakketten ontwikkeld waarbij u delen van het verkoopproces zelf ter hand neemt. Hierdoor wordt het tarief voor u nog lager en dat maakt uw boot weer beter verkoopbaar. Uw boot laten verkopen kan al vanaf 2200 euro incl. BTW.
 
Wij zijn correct en duidelijk en besteden meer aandacht aan boot, koper en verkoper en dat werkt en voorkomt problemen achteraf!
Bootverkopers.nl

Badhuisweg 11
3851 PN  Ermelo
Nederland

bootverkopers.nl

+31(0)3…Toon Zie 1 boten van Bootverkopers.nl

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Bootverkopers.nl

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Bootverkopers.nl