Een greep uit het aanbod van Bootverkopers.nl

img

XS 850 Offshore Rib

Custom built, full options en weinig gebruikt. Complete navigatie, van Claes trailer (2013), boegschroef en 300 pk. Mercury met slechts 240 draaiuren

Aanbieder: Bootverkopers.nl
img img

Hallberg Rassy 312

Keurige 312 met vernieuwd teak dek, complete zeilgarderobe en veel uitrusting. Fijne zeiler met bescheiden buitenafmetingen en mooie accommodatie. Motorisatie: Volvo Penta 23 pk.

Aanbieder: Bootverkopers.nl
img img

Southerly 38 Swing Keel

Prachtige en heerlijk ruime Southerly met zwenkkiel, electrische lier, rolzeilen, uitgebreide navigatie en boegschroef. Bijzonder netjes. Motorisatie: Yanmar 39 pk.

Aanbieder: Bootverkopers.nl
complete aanbod

Bootverkopers.nl


contact

versturen

Bootverkopers.nl

In 2007 zijn we begonnen met Bootverkopers.nl omdat we dachten dat het beter kon. Onze slogan was en is "Bootverkopers.nl verkoopt uw boot wel!". Dat moesten we toen nog wel even waar maken... Nu we een aantal jaren verder zijn kunnen we concluderen dat we het meer dan waar gemaakt hebben. Onze omloopsnelheid ligt extreem hoog en verkoop binnen 0 tot 2 maanden is eerder regel dan uitzondering.
 
Veel tevreden kopers en verkopers bewijzen dat onze aanpak werkt. Wij zijn gespecialiseerd in zeiljachten met een waarde van zo'n 15.000 - 400.000 euro en verkopen vanuit uw eigen ligplaats. Wanneer u uw eigen ligplaats op wilt zeggen hebben wij maand ligplaatsen beschikbaar.
 
Onze courtage voor volledige bemiddeling is de laagste in de markt en altijd op no cure no pay basis zonder verrassingen achteraf. Om onze goed werkende aanpak ook voor boten in het lagere prijssegment mogelijk te maken hebben wij een aantal Premiumpakketten ontwikkeld waarbij u delen van het verkoopproces zelf ter hand neemt. Hierdoor wordt het tarief voor u nog lager en dat maakt uw boot weer beter verkoopbaar. Uw boot laten verkopen kan al vanaf 1650 euro incl. BTW.
 
Wij zijn correct en duidelijk en besteden meer aandacht aan boot, koper en verkoper en dat werkt en voorkomt problemen achteraf!


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Bootverkopers.nl

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Bootverkopers.nl

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen