Een greep uit het aanbod van Bijko Jachtbouw

img

Carline 1000

De Carline 1000 is de meest compacte Carline van de serie en heeft een dynamische belijning.

img

Carline 1100

De Carline 1100 is de stoerste van de serie.

img

Carline 1280

De Carline 1280 is de grote broer. Het is ondanks zijn afmetingen nog altijd ‘gracieus’.

complete aanbod

Bijko Jachtbouw


Bijko Jachtbouw

adres:

Koningsweg 4
8861 KN  Harlingen
Nederland
www.bijko.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 4 boten van Bijko Jachtbouw

contact

versturen

Bijko Jachtbouw

Al meer dan 30 jaar actief in de watersport!

Bijko is een echt familiebedrijf dat zich bezig houdt met watersport in al haar facetten. Bijko is gelegen aan het van Harinxmakanaal, op loopafstand van de historische binnenstad van Harlingen en op nog geen drie kilometer van de Waddenzee.
 
Historie van Bijko Jachtbouw
In 1984 is Bijko Jachtservice opgericht door Klaas Folkert van der Bij en zijn zoons: Sietse en Sicco van der Bij. Het begon met een jachtservice bedrijf waarin de jachthaven, stalling, hellingen, bootverhuur en natuurlijk reparatie en onderhoud de pijlers waren. Begin jaren negentig startte Bijko ook met het bouwen van luxe stalen motorjachten.

Nieuwbouw van de Carline, Stadtline en Noordkaper
Sinds 1990 bouwt Bijko Jachtbouw luxe stalen motor- en zeiljachten. De Carline is samen met de bekende jachtdesigner Siep Torenbeek exclusief voor Bijko Jachtbouw ontworpen. De Carline serie bestaat uit modern gelijnde stalen motorjachten. Daarnaast bouwde Bijko ook de Stadtline 38, beter bekend als de Motorboot 2000 van de ANWB Waterkampioen, en diverse robuuste Noordkaper zeilschepen.

Bouw van eigen scheepsontwerp 
Wie zelf een schip ontworpen heeft, kan Bijko benaderen voor de bouw. Bijko Jachtbouw kan volledig custom built het schip realiseren.

Jachtservice
Naast de nieuwbouw is Bijko ook actief in Jachtservice. Zo heeft de werf haar eigen jachthaven, biedt het de mogelijkheid tot overdekte winterstalling en kan de jachteigenaar terecht voor vakkundig onderhoud en advies. Tot de aangeboden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden behoren onder meer het winter- of zomerklaar maken van het schip, het inbouwen van een nieuwe motor, het installeren van scheepselectronica, de inbouw van een dieselkachel, de plaatsing van nieuwe aluminiumramen en de reparatie van het teakdek. Alle scheepstimmerwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Jachthaven
Harlingen is de enige Friese havenstad met een open verbinding naar de Noordzee. De gezellige familiehaven is een uitstekend vertrekpunt  voor een bezoek aan de Waddeneilanden de Friese meren of het IJsselmeer. Er zijn vaste ligplaatsen voor ongeveer 40 motor- en zeiljachten. Ook passanten zijn welkom.

Jachtverhuur
De verhuurvloot van Bijko Jachtbouw bestaat uit twee jachten van het merk Carline: een Carline 1000 en een Calrine 1100. Beide jachten zijn in goede staat en geschikt voor een fijne vakantie op de Friese meren.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Bijko Jachtbouw

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Bijko Jachtbouw

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen