Een greep uit het aanbod van ariadne marine

img

Ariadne 510 Speedboot

De prijs is inclusief BTW. Motorisatie: 1 59 pk

img

Ariadne 580 Electrosloep

De prijs is inclusief BTW en inclusief hybride systeem. Motorisatie: 3 pk

img

Ariadne 580

De prijs is inclusief BTW en inclusief Craftsman (Mitsubishi) 2 cyl. 16 pk Motorisatie: 1 Craftsman diesel 2 cylinder 15 pk

complete aanbod

ariadne marine


ariadne marine

adres:

Olympiaplein 73
1077 CR  Amsterdam
Nederland
www.mijnariadnesloep.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 5 boten van ariadne marine

contact

versturen

ariadne marine

ariadne marine is leverancier van ariadne sloepen welke voorzien zijn van diesel binnenboord- of electromotoren. Tevens levert ariadne marine speedboten en consoleboten, Craftsman dieselmotoren en bootaccessoires: neem contact op en wordt geïnformeerd over de verschillende unieke sloepen!
 
ariadne sloepen onderscheiden zich van namakers door onder andere:
  • Het polyester casco wordt met de hand gerold en in de mal gelamineerd (dus niet gespoten!) Handlamineren is arbeidsintensiever en zorgvuldiger.
  • De fiberversterkingsmatten wordt met de hand aangebracht en met een zgn. roller in de polyester handmatig verlijmd. Zo wordt laag na laag een zeer homogene massa opgebouwd. Met deze arbeidsintensieve productiemethode is eventuele osmose vrijwel uitgesloten.
ariadne sloepen worden gefabriceerd onder nederlandse supervisie en de producten en materialen waarmee de ariadne sloepen worden geproduceerd zijn wereldwijd geimporteerd en afkomstig van de beste fabrieken, o.a. uit de USA, Australië, Duitsland en Nederland. De productie hal is geconditioneerd tot de juiste luchtvochtigheid en temperatuur.
 
ariadne-marine is exclusief importeur van SEAFLO pompen voor beroepsvaart, watersport, en industrie. Vrijwel alle SEAFLO pompen, met een keuze uit meer dan 300 uitvoeringen, zijn uit voorraad leverbaar. 
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van ariadne marine

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie ariadne marine

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen