Een greep uit het aanbod van ariadne marine®

Ariadne 580 Electrosloep
2

Motorisatie: 3 pk

prijs vanaf € 21.420
Ariadne 510 Speedboot
1

Motorisatie: 1 59 pk

prijs vanaf € 7.021
Ariadne 580
4

Motorisatie: 1 Craftsman diesel 2 cylinder 15 pk

prijs vanaf € 23.800
Complete aanbod

ariadne marine®

ariadne marine is leverancier van ariadne sloepen welke voorzien zijn van diesel binnenboord- of electromotoren. Tevens levert ariadne marine speedboten en consoleboten, Craftsman dieselmotoren en bootaccessoires: neem contact op en wordt geïnformeerd over de verschillende unieke sloepen!
 
ariadne sloepen onderscheiden zich van namakers door onder andere:
  • Het polyester casco wordt met de hand gerold en in de mal gelamineerd (dus niet gespoten!) Handlamineren is arbeidsintensiever en zorgvuldiger.
  • De fiberversterkingsmatten wordt met de hand aangebracht en met een zgn. roller in de polyester handmatig verlijmd. Zo wordt laag na laag een zeer homogene massa opgebouwd. Met deze arbeidsintensieve productiemethode is eventuele osmose vrijwel uitgesloten.
ariadne sloepen worden gefabriceerd onder nederlandse supervisie en de producten en materialen waarmee de ariadne sloepen worden geproduceerd zijn wereldwijd geimporteerd en afkomstig van de beste fabrieken, o.a. uit de USA, Australië, Duitsland en Nederland. De productie hal is geconditioneerd tot de juiste luchtvochtigheid en temperatuur.
 
ariadne-marine is exclusief importeur van SEAFLO pompen voor beroepsvaart, watersport, en industrie. Vrijwel alle SEAFLO pompen, met een keuze uit meer dan 300 uitvoeringen, zijn uit voorraad leverbaar. 
 

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van ariadne marine®

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie ariadne marine®