Een greep uit het aanbod van Altena Yachtbrokers

img

Motortjalk 11.00

Zeer goed onderhouden motortjalk uit 1930. Motorisatie: 1x Perkins 4.108 dieselmotor à 50 pk

Aanbieder: Altena Yachtbrokers
img

Valk Merlin 1400

Prachtige Valk Merlin 1400, erg goed onderhouden en volledig uitgerust met alle benodigheden! Motorisatie: 2x Volvo Penta D3 à 150 PK - motoren zijn uit 2015!

Aanbieder: Altena Yachtbrokers
img

Regal 3760

Zeer nette Regal 3760, erg goed onderhouden en weinig gemaakte vaaruren. Motorisatie: 2x Volvo Penta D4 diesel motoren à 260 PK

Aanbieder: Altena Yachtbrokers
complete aanbod

Altena Yachtbrokers


contact

versturen

Altena Yachtbrokers

In Raamsdonksveer, aan de rivier De Bergsche Maas en direct naast de A 27, bevindt zich het verkoopkantoor van Altena Brokers. Altena Brokers is onderdeel van de Jachtwerf Altena Yachting, een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het bouwen en verkopen van jachten, met een bijhorende verkoophaven en winterstalling.
 
Altena Brokers biedt een totaal servicepakket aan rondom de aan- en verkoop van nieuwbouw- en gebruikte motorjachten. Graag begeleiden wij klanten tijdens de nieuwbouw van schepen. Gebruikte schepen zijn steeds op afspraak te bezichtigen.
 
Verkopers staan wij bij gedurende het verkoopproces van een schip, met alle daarbij horende werkzaamheden: de waardebepaling, het vervoer, het op orde maken van de gegevens ten behoeve van de belastingautoriteiten, de registratie en de uiteindelijke oplevering. Kopers helpen wij bij hun zoektocht naar een passend schip, de onderhandelingen bij aankoop, de daarbij horende proefvaart en/of keuring, de afwikkeling van de koop, en verder het desgewenst onderbrengen in de winterstalling of eventuele werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden en reparaties, waaronder zelfs een complete refit, kunnen op het eigen terrein van Altena Yachting worden uitgevoerd.
 


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Altena Yachtbrokers

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie Altena Yachtbrokers

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen