Een greep uit het aanbod van Altena Yachtbrokers

Altena 52 SD
56 1

Altena 52 SD

Prijs verlaagd

Motorisatie: 2x Volvo D6 dieselmotoren à 370 PK per stuk

€ 1.295.000 (€ 1.500.000)
Van Der Valk Continental 1860
62

Motorisatie: 2x Volvo Penta TAMD 63P a 370PK

€ 585.000
VRYBURG PB 61'
75

VRYBURG PB 61'

Prijs verlaagd

Motorisatie: 2xJohn Deere 6068 TFM75

prijs op aanvraag (ex BTW)
Complete aanbod

Altena Yachtbrokers

In Raamsdonksveer, aan de rivier De Bergsche Maas en direct naast de A 27, bevindt zich het verkoopkantoor van Altena Brokers. Altena Brokers is onderdeel van de Jachtwerf Altena Yachting, een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het bouwen en verkopen van jachten, met een bijhorende verkoophaven en winterstalling.
 
Altena Brokers biedt een totaal servicepakket aan rondom de aan- en verkoop van nieuwbouw- en gebruikte motorjachten. Graag begeleiden wij klanten tijdens de nieuwbouw van schepen. Gebruikte schepen zijn steeds op afspraak te bezichtigen.
 
Verkopers staan wij bij gedurende het verkoopproces van een schip, met alle daarbij horende werkzaamheden: de waardebepaling, het vervoer, het op orde maken van de gegevens ten behoeve van de belastingautoriteiten, de registratie en de uiteindelijke oplevering. Kopers helpen wij bij hun zoektocht naar een passend schip, de onderhandelingen bij aankoop, de daarbij horende proefvaart en/of keuring, de afwikkeling van de koop, en verder het desgewenst onderbrengen in de winterstalling of eventuele werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden en reparaties, waaronder zelfs een complete refit, kunnen op het eigen terrein van Altena Yachting worden uitgevoerd.
 
Altena Yachtbrokers

Keizersveer 3a
4941 TA  Raamsdonksveer
Nederland

www.altena-yachtbrokers.com

+31(0)…Toon Zie 19 boten van Altena Yachtbrokers

Neem contact op

Versturen

Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van Altena Yachtbrokers

Nog geen beoordelingen/reviews

Uw jachtmakelaar beoordelen

Locatie Altena Yachtbrokers